Hyviä vinkkejä ja suosituksia palmuöljyttömiin suklaamakeisiin ja kekseihin?
Kommentit (6)
Parempi tehdä vain itse. Halvempaa. Mukavaa harrastelua. Todnäk terveellisempää myös kun voit itse hallita mitä laitat niihin.
Vierailija kirjoitti:
Parempi tehdä vain itse. Halvempaa. Mukavaa harrastelua. Todnäk terveellisempää myös kun voit itse hallita mitä laitat niihin.
No ehdota reseptiä ja minkä kaupasta saatavan tuotteen se korvaisi?
Vierailija kirjoitti:
Kiinnostaako ketään orankien ahginko?
Eipä jaksa omalta ahdingolta kauheasti mitkään orangit kiinnostaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kiinnostaako ketään orankien ahginko?
Eipä jaksa omalta ahdingolta kauheasti mitkään orangit kiinnostaa.
Luuletko että asiasi paranee jos olet globaalien yritysten talutusnuorassa?
Suklaan suhteen suosittelen katsomaan tumma- ja raakasuklaa valikoimia, ihan perusmerkeiltäkin. Omat suosikit Dammenbergiltä, Vivanilta, Goodiolta ja iChocolta. Varsinaisista suklaa”makeista” Pandan sydän-, tipu- ja liköörikonvehdit on palmuöljyttömiä.
Kekseistä Ballerina, Fazerin Carneval ja Jyväshyvä lempikaura, Vanajan Jyväsade ja kanelikeksit, Kantolan kulta muro, kulta marie ja kaurakeksi, Rainbown täysjyvä digestivet, sekä gullón gluteiinittomat pitäisi olla palmuöljyttömiä.
Kiinnostaako ketään orankien ahginko?