Jääkaapissa pyörittää 4 kg naudanpaisti, miten teen siitä pääsiäisaterialle herkullista??
Onnistuuko leivinuunissa, mikä lämpö ja kauanko??Tuossa lihaköntissä ei taida olla edes suolaa, miten suolaan ja maustan sen?
Miksi pitää ihmisen ruveta kokkia leikkimään kun ei osaa eikä kiinnosta. Vieraita tulossa, auttakaa.
Kommentit (13)
Tee vaikka burgundinpataa, googlaa ohje, helppoa ja hyvää tulee.
Paistiin ensin kunnon paistopinta ja sitten pataan muhimaan kossuhauteeseen. 5-tuntia 150-astetta niin tukee maukasta.
Tulevaisuudessa 4 kilosta nautaa saa varmaan ehdottoman linnatuomion. Syynä ilmastorikos.
Mysi Lahtinen: Moskovan pata. Hyvää!
Verisuonet tukkeutuu naudanlihasta.
Noin iso paisti kannattaa jakaa kahtia, toisesta puolikkaasta vaikka mainittu burgundinpata ja toisesta nyhtönautaa.
Aria kirjoitti:
Noin iso paisti kannattaa jakaa kahtia, toisesta puolikkaasta vaikka mainittu burgundinpata ja toisesta nyhtönautaa.
Nyhtöliha tehdään rasvaisesta lihasta ei paistista.
Paistissa olennaista on se, että sitä ei paista ylikypsäksi ja tulos on sitkeää tuubaa. Paistomittari ja ulos uunista, kun sisälämpätila on 53-55 astetta. Jos lämpö pääsee menemään lähemmäs 60 astetta, niin vedä vaikka paloiksi ja tee siitä sitten vaikka burubgdinpataa tai jotain nyhtönautaa.
Pidä sille hautajaiset ja laita jotain kunnon kasvisruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Työnnä se ahteriisi.
Juuri näin - pujottelemalla suolistoa pitkin.
Leikkaa paloiksi ja marinoi (esim. oliiviöljyä, suolaa, valkosipulia, chiliä tai mistä mausteista sitten pidätkään). Sitten hitaasti hauduttelet kypsäksi ja kutsut minut syömään :P
Työnnä se ahteriisi.