Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä yleensä syöt flunssaisena?

Vierailija
19.03.2019 |

Tuntuu, ettei mikään maistu oikein miltään ja kurkkukipu estää "kovien" tai karheiden ruokien syömisen. Kuumeessa ei kauaa jaksa kokkailla. Vinkkejä?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
19.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marja-Yosaa.

Vierailija
2/4 |
19.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämmin kuppi maistui minulle flunssassa (katkarapu ja kana).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
19.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos, haen Lämmin kuppi-keittoa kaupasta lääkärireissulla.

ap

Vierailija
4/4 |
19.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitrushedelmiä ja kanakeittoa.

Lieneekö sitten niin että kroppa tosiaan tietää mitä tarvitsee, kun muuten en sitrushedelmistä niin perusta (ovat olevinaan liian happamia), mutta flunssaisena rupeavat oikein himottamaan.

Kanakeitossa on varsiselleriä, porkkanaa, purjoa ja hieman perunaa, jotka keitän hyvin kypsäksi, ja broileria pieninä palasina. Menee alas kipeämmästäkin kurkusta. Mausteena salviaa, timjamia, currya, cayennenpippuria, paprikajauhetta, sitruunaa. Timjamiahan on vanhastaan käytetty yskänlääkkeissä. Salvia taas on monipuolinen yleisrohto.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän kolme