Mitä yleensä syöt flunssaisena?
Tuntuu, ettei mikään maistu oikein miltään ja kurkkukipu estää "kovien" tai karheiden ruokien syömisen. Kuumeessa ei kauaa jaksa kokkailla. Vinkkejä?
Kommentit (4)
Lämmin kuppi maistui minulle flunssassa (katkarapu ja kana).
Kiitos, haen Lämmin kuppi-keittoa kaupasta lääkärireissulla.
ap
Sitrushedelmiä ja kanakeittoa.
Lieneekö sitten niin että kroppa tosiaan tietää mitä tarvitsee, kun muuten en sitrushedelmistä niin perusta (ovat olevinaan liian happamia), mutta flunssaisena rupeavat oikein himottamaan.
Kanakeitossa on varsiselleriä, porkkanaa, purjoa ja hieman perunaa, jotka keitän hyvin kypsäksi, ja broileria pieninä palasina. Menee alas kipeämmästäkin kurkusta. Mausteena salviaa, timjamia, currya, cayennenpippuria, paprikajauhetta, sitruunaa. Timjamiahan on vanhastaan käytetty yskänlääkkeissä. Salvia taas on monipuolinen yleisrohto.
Marja-Yosaa.