punaisten linssien käyttö
Hei, osaisiko joku neuvoa kun mulla pussi kuivattuja punaisia linssejä. Ajattelin tehdä kasvissosekeiton, johon laittaisin niitä. En ole aikaisemmin valmistanut. Pussissa sanotaan että ei tarvitse liottaa ennen keittämistä mutta netistä kun katson reseptejä niissä on järjestään liotettuja linssejä. Miten niitä ylipäänsä liotetaan? Jos laitan nuo linssit liottamatta niin minkälaisia niiden tulisi olla kypsänä? Hajoaako rakenne? En siis ole koskaan käyttänyt linssejä. Sain Hope yhdistyksen kautta Venner ruokakassin.
Kommentit (6)
Ei todellakaan tarvitse liottaa! Huuhtelet vaan hyvin ja keität noin 10 minuuttia. Punaisten linssien rakenne hajoaa osittain, ja ovat pehmeitä kypsinä.
Punaisia linssejä ei tarvitse liottaa. Useita muita linssejä ja papuja täytyy, mutta punaiset linssit on helppoja.
on nopein ja helpoin just tuo punainen, huuhtele siivilässä ja keitä paut 10 min.
Eikö kukaan ole kertonut että, kommarointi on jo NIIIIIIII-IN last season että. Heitä roskiin ne sirppi & vasara-kakkulat.
Ei tarvii liottaa. Laitat vaan keittoon sekaan kypsymään, hajoavat sinne.