Mikä terveellisintä: jogurtti, piimä vai viili?
Kommentit (16)
Normaalirasvaisena nuo kaikki ovat ravinnoltaan hyviä. Hapanmaitotuotteet ovat suolistolle ravintoa.
Vierailija kirjoitti:
Normaalirasvaisena nuo kaikki ovat ravinnoltaan hyviä. Hapanmaitotuotteet ovat suolistolle ravintoa.
Juu, rasvattomia vaihtoehtoja sopii välttää.
Vierailija kirjoitti:
Missä on vähiten rasvaa.
Päinvastoin.
Mistä rasvattomuusvillitys tulee?! Ei kai kukaan niin paljon kittaa maitotuotteita, että siitä tyydyttyneestä rasvasta voisi olla haittaa.
En tiedä enkä juo tai syö terveysvaikutusten takia vaan maun takia. Rasittavaa tietää ruuista liikaa, ei uskalla mitään syödä.
Jos ravintoarvoja haluat verrata, suosittelen vertaamaan sivustolla Fineli.fi. Lähtötuotehan noissa kaikissa on sama, mutta muistaakseni viilibakteerit tuottavat K2-vitamiinia enemmän kuin jogurtin ja piimän bakteerit.
Vierailija kirjoitti:
Mistä rasvattomuusvillitys tulee?! Ei kai kukaan niin paljon kittaa maitotuotteita, että siitä tyydyttyneestä rasvasta voisi olla haittaa.
Tyydyttyneestä rasvasta ei ole mitään haittaa, päinvastoin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä rasvattomuusvillitys tulee?! Ei kai kukaan niin paljon kittaa maitotuotteita, että siitä tyydyttyneestä rasvasta voisi olla haittaa.
Tyydyttyneestä rasvasta ei ole mitään haittaa, päinvastoin.
Kyllä kuule kaikesta on haittaa. Ihminenkin on haitta maapallolle.
Vierailija kirjoitti:
Mistä rasvattomuusvillitys tulee?! Ei kai kukaan niin paljon kittaa maitotuotteita, että siitä tyydyttyneestä rasvasta voisi olla haittaa.
Rasvattomuusvillitys tulee tietenkin ravintosuosituksista.
Suosittelen punaista lihaa, sillä siinä on runsaasti tyydyttävää protskua!
Vierailija kirjoitti:
Suosittelen punaista lihaa, sillä siinä on runsaasti tyydyttävää protskua!
Ilman rasvaa siitä protskusta ei ole hyötyä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suosittelen punaista lihaa, sillä siinä on runsaasti tyydyttävää protskua!
Ilman rasvaa siitä protskusta ei ole hyötyä.
Mä kyl syön punaiset lihat rasvoineen.
Jokainen mainituista hapanmaitotuotteista on tehty eri viljelmällä, ja ne vaikuttavat ehkä eri tavoin proteiineihin ja rasoiihin, sekä tuottavat erilaisia aromaattisia yhdistelmiä... Se mikä maistuu hyvältä ei-maustettunakin, on sinulle paras.
Se jossa on vähiten lisä- ja säilöntäaineita. Piimä.
Jogurtissa on tujusti syöpää aiheuttavaa asetaldehydiä. Moni ei tätä tiedä.