Herkullisen lasagnen salaisuus?
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
Kunnon raaka-aineet.
Ruokaa tehdessä pitää muistaa, että ruoka maistuu juuri niin hyvältä kuin sen huonoin raaka-aine.
T: kokki evp
Valkokastike, eli juustokastikeessa piilee se salaisuus:
50g voita
1dl vehnäjauhoja
1l maitoa
200g juustoraastetta
1tl jauhettua muskottipähkinää
1tl viherpippuria
*
(muuten lasagne valmistetaan ihan normaaliin tapaan)
Ragu-kastike kunnon aineista ja rakkaudella haudutettu. Itse haudutan sitä noin kaksi ja puoli tuntia.
Bechamel täysmaidosta ja juustona parmesaania.
Viimeksi kun tei lasagnea, laitoin lihakastikkeen päälle mozzarella di bufalaa pieninä paloina ja tuoreita basilikan lehtiä, juustokastikkeen sitten koko homman päälle ja vielä parmesaania pintaan. En tiedä oliko ns. autenttista lasagnea, mutta oli kyllä aivan ihanaa.
Lasagne ei ole kevyttä eikä terveysruokaa.
Itsetehdyt kastikkeet.