Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uusi karppausboomi on tulossa

Vierailija
03.01.2019 |

https://www.latimes.com/opinion/op-ed/la-oe-ludwig-carbohydrate-insulin…

ja kas kummaa, Antti Heikkilän mainostama insuliiniresistenssi näyttää olevan aito ilmiö. Miten traumatologian ja ortopedian erikoislääkäri voi tuollaista tietää?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
03.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

:DDDD. Antti Heikkilä keksi insuliiniresistenssin. Okei.

Vierailija
2/3 |
03.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

:DDDD. Antti Heikkilä keksi insuliiniresistenssin. Okei.

Ai keksi vai? Sehän mahtavaa! Minä luulin Heikkilän olevan niitä harvoja jotka aiheesta kirjoittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
03.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tåä nykyajan ruoka buumi on naurettavaa. Ei me oikeasti tiedetä ihmiskunnan kannalta mitä pitäisi syödä ja mitä ei. Kannattaa syödä just sitä mistä tulee selkeästi ja rehellisesti hyvä olo. Eli toisin sanoen ihan kaikkea mahdollista kohtuudella, niin biologia tottuu kaikenlaiseen eloperäiseen ravintoon. Yksistään porkkanoilla ei pääse kuin paskalle.