Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Teflonpannun käyttö

Vierailija
26.12.2018 |

Ostin uuden paistinpannun ja nyt haluan pitää sen hyvässä kunnossa pitkään. Ohjeessa oli ettei saa kuumentua liikaa.. Miten käytännössä esim paistatte jauhelihan? Hetikö neloselle kun on kuumentunut? Lättyjä ei kaiketi sitten voi ollenkaan paistaa. Kai niille hankittava valurautapannu.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
26.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan perusohje: älä pidä paistinpannua kuumalla liedellä tyhjänä.

Vierailija
2/7 |
26.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan perusohje: älä pidä paistinpannua kuumalla liedellä tyhjänä.

Äläkä pese tiskikoneessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
26.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan perusohje: älä pidä paistinpannua kuumalla liedellä tyhjänä.

Ohis kun kuumennat pannun pidä siinä vettä.

Vierailija
4/7 |
26.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan perusohje: älä pidä paistinpannua kuumalla liedellä tyhjänä.

Toki aina laitan voita tai öljyä mutta eihän se sitä pintaa välttämättä täysin peitä.

Vierailija
5/7 |
26.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuumennan jauhelihan 5-6, max on 9. Pihvipannuna minulla vieläkin paksumpipohjaisempi ja raskaampi pannu.

Vierailija
6/7 |
26.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ihan perusohje: älä pidä paistinpannua kuumalla liedellä tyhjänä.

Toki aina laitan voita tai öljyä mutta eihän se sitä pintaa välttämättä täysin peitä.

Vettä pannulle. Kun vesi kiehuu, vähennä lämpöä, heitä vesi pois ja laita voi tai öljy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
26.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ihan perusohje: älä pidä paistinpannua kuumalla liedellä tyhjänä.

Toki aina laitan voita tai öljyä mutta eihän se sitä pintaa välttämättä täysin peitä.

Vettä pannulle. Kun vesi kiehuu, vähennä lämpöä, heitä vesi pois ja laita voi tai öljy.

Kiitos vinkistä!