Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

"Alkoholiton" glögi oikeasta viinistä?

Vierailija
17.12.2018 |

Minulle on jäänyt tuollainen pohja viinistä, jonka sukulaiset antoi vaikka en ole alkoholi ihmisiä. Saan oireita jo pelkästään kofeiinista. Olen käyttänyt sitä kokkailuun ja mietin että voisiko lopusta tehdä glögiä. Tiedän että jos viiniä keittää pitkään niin alkoholi haihtuu ainakin osittain pois. Mietin että olisiko mahdollista ensin keittää tuota viiniä tunti tai pari ennenkuin valmistan glögin vai vaikuttaisiko se liikaa makuun? Jonkun verran alkoholia saa toki jäädä. Osaako glögi expertit sanoa mitään tähän?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
17.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei maksa vaivaa. Kaada viemäriin. Jos keität viiniä tunnin pari, sitä on jäljellä jotain 3 rkl. 

Vierailija
2/4 |
17.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
17.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No ei maksa vaivaa. Kaada viemäriin. Jos keität viiniä tunnin pari, sitä on jäljellä jotain 3 rkl. 

3rkl on kyllä ihan passeli yhdelle ihmiselle kokeiluhengessä. Ei minulla tuolle ole oikein muutakaan käyttöä. Pitää siis keittää ehkä puolituntia tai jotain vastaavaa. En oikein tiedä olisiko siitä hyötyä että laitan suljettuun astiaan jonka kuumennan uunissa. Kuumuus irrottaa alkoholin, mutta se ei pääse haihtumaan, koska astia on suljettu...? Ap

Vierailija
4/4 |
17.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos käytät viiniä ruuanlaitossa niin ne jämät voi myös pakastaa.

Mutta hyvin voit myös kokeilla sitä glögin tekemistä. Sanoisin että noin 15 minuutin keittäminen kyllä riittää.