Mistä johtuu, että makkaratehtaalla työskentelevät eivät syö makkaraa, lihapullatehtaalla työskenetelevät eivät syö lihapullia mutta olut panimolla työskentelevät juovat olutta ja juovat sitä koko ajan!
Kommentit (7)
Makkara- ja lihapullahtehtaalla näkee vähän turhan tarkkaan mitä kaikkea niiden sekaan oikeasti laitetaan, itsekin sellaisella työskennelleenä voin sanoa ettei niin hirveästi enää houkuta. Ehkä olueen ei tule mitään niin ällöttävää.
Siitä, että makkaran valmistaminen on kuvottavan näköistä ja sinne joukkoon menee muutakin kuin mitä tuoteselosteessa on. Omin silmin kokenut.
Minä tykkään kaikesta ruoasta mutta en ķämeĺinpaškasta.
Vierailija kirjoitti:
Siitä, että makkaran valmistaminen on kuvottavan näköistä ja sinne joukkoon menee muutakin kuin mitä tuoteselosteessa on. Omin silmin kokenut.
No mitä muuta sinne muka menee?
No eivät nimittäin kyllä työssä ollessaan juo.
Isäni oli panimomestari ja kertoi kyllä miten tarkat säännöt siellä panimolla on.
Eivät muuten rahapajalla työskentelevätkään mätä kolikoita taskuunsa, tai jos niin tekevät, niin homma loppui kyllä sitten siihen,(... eikä suinkaan seurauksitta.)
Ja panimolla työskentelevät panevat