Lue keskustelun säännöt.
mIHIN RUOKAAN KINKUN LÄSKIN VOISI KÄYTTÄÄ?
17.12.2018 |
sELLAISENAAN ei maistu ja poiskaan ei raaskisi heittää.
Siis sen kiinteän valkean nahan alta.
Karjalanpaistiin?
Kommentit (4)
Siivuta, käristä ja tee kastike. Sehän on vähän kuin pekonin niitä rasvaosia mutta pekonissakin on lihaa lisäksi eli tuskin se sellaisenaan on kovinkaan hyvää. Niinpä ehkä kannattaa siivilöidä kastikkeesta isoimmat klimpit pois ja pitää vain rasvainen maku.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Miksei siihenkin, mutta myös pannulla paistamiseen, antaa makua vaikka perunoille tai munakkaaseen.
Paistorasvaksi, varsinkin jos paistat jotain vähärasvaista. Perunoille, juureskuutioille, sienille, hirven- ja poronlihalle, suolaiseen pannukakkuun...
Voit käyttää sitä esim. paistamiseen. Taikka siihen karjalanpaistiin ja muihin lihapatoihin.