Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

mIHIN RUOKAAN KINKUN LÄSKIN VOISI KÄYTTÄÄ?

Vierailija
17.12.2018 |

sELLAISENAAN ei maistu ja poiskaan ei raaskisi heittää.

Siis sen kiinteän valkean nahan alta.

Karjalanpaistiin?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
17.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit käyttää sitä esim. paistamiseen. Taikka siihen karjalanpaistiin ja muihin lihapatoihin.

Vierailija
2/4 |
17.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siivuta, käristä ja tee kastike. Sehän on vähän kuin pekonin niitä rasvaosia mutta pekonissakin on lihaa lisäksi eli tuskin se sellaisenaan on kovinkaan hyvää. Niinpä ehkä kannattaa siivilöidä kastikkeesta isoimmat klimpit pois ja pitää vain rasvainen maku. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
17.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksei siihenkin, mutta myös pannulla paistamiseen, antaa makua vaikka perunoille tai munakkaaseen.

Vierailija
4/4 |
17.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistorasvaksi, varsinkin jos paistat jotain vähärasvaista. Perunoille, juureskuutioille, sienille, hirven- ja poronlihalle, suolaiseen pannukakkuun...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kuusi yksi