Australian tulli ja Kiinalaiset
ja ym. Filippiimalesialaiset.
Miksi ne ottaa elintarvikkeita mukaan. Kaikenlaista ihmesientä, yrttiä ja sammakonjuurta. Kun niitä ei saa viedä rajan yli? 4 kiloa kanaa yhdellä ryhmällä. Eikö ne ymmärrä
sääntöjä ja lakia?
Ruokaa voi ostaa Australian puolella.
Kommentit (10)
Luultavasti ei kuitenkaan voi ostaa kaikkia niitä kummallisuuksia, joita ne "ruokana" sieltä tuovat.
Kiinalaiset tekee samaa tänne tullessaan. Yhdelläkin asiakkaallani oli kaksi 30-kilon matkalaukkua täynnä nuudeleita ja muuta kiinalaista ruokaa. Tuli Suomeen 4 kuukaudeksi.
Kiinalaisilla on ihan sairasta tuo ruuan hamstraaminen. Ne matkustaa aina valtava "ruokapatteri" mukanaan. Luulevat pääsevänsä halvemmalla. Se on kulttuuri- ja asennekysymys. Niitä saisi rajatarkastuksissa sakottaa kovemmalla kädellä.
Koska Kiinassa on maailman puhtain ja terveellisin ruoka. Jos kiinalaisilta kysytään.
Vierailija kirjoitti:
Koska Kiinassa on maailman puhtain ja terveellisin ruoka. Jos kiinalaisilta kysytään.
Missään muualla ruokaan ei mene yhtä puhasta fengsuita ja konfutselaisia viboja ja muuta ihme shaibaa mihin ne uskoo.
Saariselällä pari vuotta sitten kiinalaiset olivat potkineet koiraa joka oli kaupan edessä.
Kiinalaisia on paljon ja oma kokemukseni ko kansallisuudesta on kovin rajoittunut. Mutta niillä tuntuu olevan syvään juurtunut ajatus siitä, että mistään ei makseta ylimääräistä. Työstä tuttu kiinalainen sienestää, kalastaa, viljelee (ja varmaan "kerää talteen" kaiken ylimääräisen) tekee viinit itse ja varmaan ne nuudelinsakin.
Kiinassa käydessäni huomioni kiinnitti se, että kaikki mahdollinen joutomaa oli alistettu viljelyksille. Sitä kurpitsaa ja maissia kasvoi hutonkien takapihoilla ja yrttejä yms kasvatettiin ikkunaruukuissa.
Ruotsinlaivalla eivät osaa jonottaa kun on ruoan haku seisovasta pöydästä.
😬😠
Vierailija kirjoitti:
Kiinalaisia on paljon ja oma kokemukseni ko kansallisuudesta on kovin rajoittunut. Mutta niillä tuntuu olevan syvään juurtunut ajatus siitä, että mistään ei makseta ylimääräistä. Työstä tuttu kiinalainen sienestää, kalastaa, viljelee (ja varmaan "kerää talteen" kaiken ylimääräisen) tekee viinit itse ja varmaan ne nuudelinsakin.
Kiinassa käydessäni huomioni kiinnitti se, että kaikki mahdollinen joutomaa oli alistettu viljelyksille. Sitä kurpitsaa ja maissia kasvoi hutonkien takapihoilla ja yrttejä yms kasvatettiin ikkunaruukuissa.
Sukupolvelta toiselle siirtynyt tuhansia vuosia vanha nälänhädän pelko. Ja vielä 1960-luvulle asti se oli ihan aiheellinen.
Australia on todella kallis maa.