Vaihtuuko resepti vai miksi jotkut tuotteet alkaa maistua pahalta?
Esim. Aino-jäätelöt eivät ole samaa tavaraa kuin joitakin vuosia sitten. Muuttuiko resepti ja jos kyllä, miksi?
Kommentit (6)
Tottakai muuttuu. Mononatriumglutamaatti otetaan pois. Sitten suola ja sokeri. Ja keitetään sen aikaa, että rasva erottuu. Kun tuote on valmis, siitä poistetaan ne ainesosat, joille joku saattaisi olla allerginen.
Koko elintarvikeala pitäisi laittaa ojennukseen.
Vierailija kirjoitti:
Olen huomannut samaa. Minun teoria on että eka koukutetaan asiakkaat hyvänmakuisella tuotteella ja sitten vaihdetaan sisältöä halvemmaksi ja toivotaan että asiakas vaan jatkaa ostamista. Aika paljon karkkia ja suklaata mennyt viime vuosina huonon makuiseksi minun mielestä
No itse en enää ostamuista. Teen jäätelöt itse. Pohjana kerma ja kondensoitu maito.
Näinhän se on. Halpuutus on suurin syy. Raaka-aineiden hinnan nousu kauttaaltaan. Sitten kauppojen aina vaan vaatima pidempi myyntiaika. Natriumglutamaattikammo. Suolan vähentämisen trendi. Suklaissa kaakaorasvan järkky hinnan nousu, se sen kun jatkuu.
Siinähän niitä.
Olen huomannut samaa. Minun teoria on että eka koukutetaan asiakkaat hyvänmakuisella tuotteella ja sitten vaihdetaan sisältöä halvemmaksi ja toivotaan että asiakas vaan jatkaa ostamista. Aika paljon karkkia ja suklaata mennyt viime vuosina huonon makuiseksi minun mielestä