Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko ihan hassua näin raitistuneena käyttää alkoholia ruoan valmistuksessa?

Vierailija
28.11.2018 |

Silloin kun vielä join en laittanut pisaraakaan alkoholia ruokaan, vaan kaikki meni kurkusta alas. Nyt kuudetta vuotta raittiina ollessani olen ihan huomaamattani alkanut tekemään pihville viski-/Jaloviinakastiketta, laittamaan Triple Seciä broileriin ja siiderissä haudutettu porsaanniska se vasta herkkua onkin. Juoda ei tee kuitenkaan mieli.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruoanteossa alkoholituotteesta haihtuu se alkoholi pois.

Vierailija
2/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei alkoholista tarvitse luopua ihan 100% kuten ei monista muistakaan tavoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei lainkaan. Siinä ruokaa laitellessa voi ottaa pienet neuvoa-antavat ja pieniä pulloja on kätevä piilotella eri puolille keittiötä koska kokkaaminen.

Vierailija
4/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruoanteossa alkoholituotteesta haihtuu se alkoholi pois.

Mistä johtuen jaloviinan käyttö kastikkeen teossa on hieman typerää, se kun on brandyn, etanolin ja veden sekoitus. Käytä ennemmin brandyä koska siinä se ainoat makuainesosat jotka maustavat kastiketta.

Vierailija
5/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se pikku naukku silloin tällöin ketään haittaa!

Vierailija
6/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käytän Suomi-viinaa ja pameja ruokaa laittaessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Baila baila loko loko pailando!

Vierailija
8/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aamupuurokin onnistuu kunnon tuiskeessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa aina juoda tyhjään mahaan ei mene prosentit hukkaan!

Vierailija
10/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman Kossua pännii!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse käytän Suomi-viinaa ja pameja ruokaa laittaessa.

Erikoisuus on possua pamit kärsässä. On sopivan rauhallinen laittaa uuniin.

Vierailija
12/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruoanteossa alkoholituotteesta haihtuu se alkoholi pois.

Riippuu ajasta ja menetelmästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

On ok käyttää ruoanlaitossa jos tosiaan on jo sen verran kaukana liikajuontiajoista, ettei tule himoa myös juoda ruoanlaitossa käytettyä alkoholia. 

Vierailija
14/14 |
28.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos olet ollut oikea alkoholisti ja tämä ei ole trolli, niin et helvetissä laita.

Alkoholismi on sairaus ja ainoa tapa päästä siitä eroon on olla käyttämättä lainkaan.

Ihmiset täällä &ittuilee vakavasta asiasta. Vissiin ei ole kellään lähipiirissä yhtään alkoholistia.