Miten huolehditte pehmeiden rasvojen saannista?
Itse otan päivittäin lusikallisen rypsi-tai oliiviöljyä. Lisäksi kalanmaksaöljyä. Syön lähesjoka päivä avokadon. Leivän päälle kylläkin laitan oivariinia. Pähkinöitä en voi hammasrautojen vuoksi nyt syödä.
Kommentit (15)
Pähkinöitä ja kanaa. Avokadoa voisin popsia enemmän
Juon kulauksen suoraan oliiviöljypullosta, kuinni?
Rypsiöljy kelpaa vain moottorisahan terien voiteluun ja siihenkin vain hätätilassa.
Just nytkin mulla on ranskalaiset ja nugetit uunissa paistumassa.
mulla on sohvalla joka ilta pehmeää rasvaa vaikka yritän patistaa sitä lenkille mutta löhöää ja maha kasvaa ja tissit pienenee
Ei oliiviöljyssä ole omaga 3 tasapaino kovin hyvä. Kalanmaksaöljy olisi parempi.
Otan aamulla lusikallisen mct-öljyä (kookosöljyä) ja omega-3 kapselin. Lisään tuota öljyä myös keittoihin tai smoothieen. Syön manteleita myös.
Vierailija kirjoitti:
Otan aamulla lusikallisen mct-öljyä (kookosöljyä) ja omega-3 kapselin. Lisään tuota öljyä myös keittoihin tai smoothieen. Syön manteleita myös.
MCT-öljy ei ole alkuperäisen kysymyksen kontekstissa pehmeää rasvaa, vaikka toki huoneenlämmössä juoksevaa onkin.
Muutoinkin lähinnä hihhulimarkkinoinnin johdosta tuota ylipäätään ostetaan, vähänkään isommissa määrin ja vääränlaisen ruokavalion yhteydessä mct-öljy on haitallista.
Pienelle vähemmistölle joka tietää mitä syö (eikä lisäile sitä sattumanvaraisesti vähän sinne tänne), ihan suht harmiton ravintolisä, mutta kenellekään terveelle ihmiselle ei millään tavalla tarpeellinen.
Käytän paistamisessa rypsiöljyä, eli jotakuinkin päivittäin tulee öljyä sitä kautta.
Lisäksi käytän salaatissa oliiviöljyä pari kertaa viikossa.
Syön rasvaista kalaa 3 kertaa viikossa.
Syön avokadoa pari kertaa viikossa.
Siirryin juuri oivariinista beceliin, kun huono kolesteroli oli turhan korkealla.
Oliiviöljyä, avokadoa, chiasiemeniä, pähkinöitä, lohta. Tuossa nyt muutama päivittäinen/viikoittainen lähde
Lähes joka päivä pähkinöitä, lohta, avokadoa. Tänäänkin kaikkia noista.
Kylmäpuristetussa pellavansiemenöljyssä on eniten omega kolmosia.
Paistamiseen oliiviöjy, myös leivälle.
Manteleita, pähkinöitä, kalaa.
Harjoitan seksiä vain pullukoiden naisten kanssa.
Syön pari kertaa viikossa avokadoa, lähes päivittäin pähkinöitä ja manteleita, kalaa 1-2 kertaa viikossa ja käytän ruoanlaitossa yleensä kasviöljyä sekä tietyissä ruoissa "mausteena" kylmäpuristettua oliiviöljyä.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/