Kotikalja joulupöytään
Teetkö itse vai ostatko valmiina? Mitä suosittelisit?
Kommentit (13)
Joo tuoppi on hyvää ja oikealla hiivalla (ei sillä paketissa olevalla hiivalla), mutta sitä ei tosiaankaan saa laittaa kuin puolikkaan herneen verran kolmeen litraan.
Kannattaisiko nyt taas jokaisen miettiä tahoillaan onko se joulu pöytä se paikka missä sitä alko holia on pakko olla! Varmasti tulee tasd tänä jouluna paljon niitä surullisia asioiya mitä sitten terapiassa joutuu moni purkamaan vielä 10 vuosien jälkeenkin!!
Vierailija kirjoitti:
Kannattaisiko nyt taas jokaisen miettiä tahoillaan onko se joulu pöytä se paikka missä sitä alko holia on pakko olla! Varmasti tulee tasd tänä jouluna paljon niitä surullisia asioiya mitä sitten terapiassa joutuu moni purkamaan vielä 10 vuosien jälkeenkin!!
On tainnut sinun kotikaljasi käydä liikaa... 😂
Mallaspussin ohjeiden mukaan valmistettu kotikalja ei ole alkoholijuoma.
Ei mene päähän edes lapsilla.
Tuoppi-maltaista teen. Hieman kiehautan maltaita, mukana pieniä katajan oksia.
12h annan käydä lämpimässä ennen pullotusta. Pullot viikoksi kellariin.
Teen itse. Tuoppi. Tulee tehtyä sellaiset 9l satsi. Se on hyvää itsetehtynä.
ei helvetti. Minä olen juonut kotikaljaa varmaan ennen kouluun menoa. Ei siinä ole simaa enempää alkoholia. Simaakaan ette tietenkään lapselle anna. Saati sitte coq au vin:ä tarjoa ruokana?
Tein kerran kotikaljaa .Aukasin sit aattona ja kaikki katossa ja seinillä .Oli kiva tuoksu koko joulun . Aion kyllä vielä yrittää!
Tuoppi. Tee itse, on paljon parempaa ja edullisempaa.