Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mistä saa nykyään hyviä lehtipihvejä? Saako mistään?

Vierailija
04.11.2018 |

Tekisi niin mieli...

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
04.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee itse

Vierailija
2/9 |
04.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaupasta saa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
04.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tee itse

Liian paljon työtä kasvattaa ja teu-ras-taa nau-ta itse

Vierailija
4/9 |
04.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten ne saa tehtyä kotona yhtä hyviksi kuin ennen oli ravintoloissa?

Vierailija
5/9 |
04.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et paista liian pitkään. Suolaat ja jauhat pippuria päälle. Nam nam.

Vierailija
6/9 |
04.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niitä voi tehdä itse. Itse käytän perinteistä pihvireseptiä lehtipihveihin:

-kerää 400-500 grammaa vaahteran lehtiä. Ne ovat hyviä, isoja lehtiä.

-pari kananmunaa

-kermaviiliä purkki

-sipuli

-korppujauhoja

-mausteita oman maun mukaan

Sipulin ja lehdet saa helpoiten silpuksi siihen tarkoitulla koneella, käsipelillä käyettävä silppurikin toimii hyvin.

Sekoita lehdet, sipuli, kermaviili, korppujauho ja mausteet. Lisää lopuksi kananmunat ja sekoita hyvin. Laita pihvimassa jääkaappiin jähmettymään ja muotoile jähmettyneestä massasta ohuita pihvejä. Paista keskilämpöisellä pannulla 5-6 minuuttia käännellen usein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
04.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Et paista liian pitkään. Suolaat ja jauhat pippuria päälle. Nam nam.

Miten kuuma pannu? Paistanko molemmilta puolilta? Voissako? Kuinka pitkään?

Vierailija
8/9 |
04.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten ne saa tehtyä kotona yhtä hyviksi kuin ennen oli ravintoloissa?

Ethän sä saakaan ilman ammattikeittiötä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
04.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Et paista liian pitkään. Suolaat ja jauhat pippuria päälle. Nam nam.

Miten kuuma pannu? Paistanko molemmilta puolilta? Voissako? Kuinka pitkään?

Öljyssä riittävän kuumalla noin minuutti per puoli riittää. Sen verran että pinnassa näkyy helmeilevää nestettä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän neljä kolme