Mistä saa nykyään hyviä lehtipihvejä? Saako mistään?
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Tee itse
Liian paljon työtä kasvattaa ja teu-ras-taa nau-ta itse
Miten ne saa tehtyä kotona yhtä hyviksi kuin ennen oli ravintoloissa?
Et paista liian pitkään. Suolaat ja jauhat pippuria päälle. Nam nam.
Niitä voi tehdä itse. Itse käytän perinteistä pihvireseptiä lehtipihveihin:
-kerää 400-500 grammaa vaahteran lehtiä. Ne ovat hyviä, isoja lehtiä.
-pari kananmunaa
-kermaviiliä purkki
-sipuli
-korppujauhoja
-mausteita oman maun mukaan
Sipulin ja lehdet saa helpoiten silpuksi siihen tarkoitulla koneella, käsipelillä käyettävä silppurikin toimii hyvin.
Sekoita lehdet, sipuli, kermaviili, korppujauho ja mausteet. Lisää lopuksi kananmunat ja sekoita hyvin. Laita pihvimassa jääkaappiin jähmettymään ja muotoile jähmettyneestä massasta ohuita pihvejä. Paista keskilämpöisellä pannulla 5-6 minuuttia käännellen usein.
Vierailija kirjoitti:
Et paista liian pitkään. Suolaat ja jauhat pippuria päälle. Nam nam.
Miten kuuma pannu? Paistanko molemmilta puolilta? Voissako? Kuinka pitkään?
Vierailija kirjoitti:
Miten ne saa tehtyä kotona yhtä hyviksi kuin ennen oli ravintoloissa?
Ethän sä saakaan ilman ammattikeittiötä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et paista liian pitkään. Suolaat ja jauhat pippuria päälle. Nam nam.
Miten kuuma pannu? Paistanko molemmilta puolilta? Voissako? Kuinka pitkään?
Öljyssä riittävän kuumalla noin minuutti per puoli riittää. Sen verran että pinnassa näkyy helmeilevää nestettä.
Tee itse