Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinkahan tietoisia ihmiset ovat siitä että oikeastaan kaikki margariinit sisältävät syöpäriskiä lisäävää palmuöljyä?

Vierailija
10.10.2018 |

Tässä on ihan pätevä peruste välttää kasviperäisiä margariineja.

Kommentit (57)

Vierailija
1/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siellähän se ainesosaluettelossa lukee.

Vierailija
2/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saisinko linkin tutkimukseen, että palmuöljy lisää syöpäriskiä, kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Saisinko linkin tutkimukseen, että palmuöljy lisää syöpäriskiä, kiitos!

Ihmiskokeet ja tulosten varmistus vasta alkamassa. Toki asbestikin oli ok kunnes näin tehtiin, ja Trumpin mielestä on edelleen.

https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/160503-0

However, this product has been linked to cancer risk. According to the European Food Safety Authority (EFSA), palm oil can cause cancer when processed at high temperatures. More research is needed to confirm these findings and its effect in human trials.

Palm oil and cancer

EFSA found that certain contaminants in palm oil can increase the risk of cancer. When incorporating palm oil into foods and related products, the oil is heated. However, processing palm oil causes glycidyl fatty acid esters (GEs) to form.

When digested, GEs break down and release glycidol, a substance known for its carcinogenic effects in animals and its suspected harm to humans. Cancer studies found that administering glycidol to the stomachs of mice and rats caused malignant and benign tumor growths.

Though there have been animal studies, there is little research on palm oil and cancer risk in humans. There is also limited research on recommended levels of palm oil use.

However, researchers emphasize moderation to limit exposure when using and consuming palm oil products.

Vierailija
4/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä hyvää tietoa kaikenlaisista ruokarasvoista/öljyistä. (Evira) https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201804092200864809_we.shtml

Vierailija
5/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palmuöljyn koostumus on hyvin paljon samanlanlainen kuin kookosöljyn. Rasvahappokoostumukseltaan.. Palmuöljyssä on lisäksi beettakaroteenia. Mikä siitä tekee niin syöpävaarallisen muihin verrattuna?

Vierailija
6/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Saisinko linkin tutkimukseen, että palmuöljy lisää syöpäriskiä, kiitos!

Ihmiskokeet ja tulosten varmistus vasta alkamassa. Toki asbestikin oli ok kunnes näin tehtiin, ja Trumpin mielestä on edelleen.

https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/160503-0

However, this product has been linked to cancer risk. According to the European Food Safety Authority (EFSA), palm oil can cause cancer when processed at high temperatures. More research is needed to confirm these findings and its effect in human trials.

Palm oil and cancer

EFSA found that certain contaminants in palm oil can increase the risk of cancer. When incorporating palm oil into foods and related products, the oil is heated. However, processing palm oil causes glycidyl fatty acid esters (GEs) to form.

When digested, GEs break down and release glycidol, a substance known for its carcinogenic effects in animals and its suspected harm to humans. Cancer studies found that administering glycidol to the stomachs of mice and rats caused malignant and benign tumor growths.

Though there have been animal studies, there is little research on palm oil and cancer risk in humans. There is also limited research on recommended levels of palm oil use.

However, researchers emphasize moderation to limit exposure when using and consuming palm oil products.

Tuosta ymmärrä mitään! En usko muutenkaan kaikkiin ulkomaisin tutkimuksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kukaan pakota syömään margariinia. Ei ole millään tavoin välttämätöntä edes vegaanille.

Vierailija
8/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Palmuöljyn koostumus on hyvin paljon samanlanlainen kuin kookosöljyn. Rasvahappokoostumukseltaan.. Palmuöljyssä on lisäksi beettakaroteenia. Mikä siitä tekee niin syöpävaarallisen muihin verrattuna?

No se että pitää kuumentaa 200 asteeseen öljyn puhdistamisen vuoksi. Siinä syntyy karsinogeenisia yhdisteitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän ingmariinia, siinä ei ole palmuöljyä, vaan voita ja rypsiöljyä.

Vierailija
10/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan Lidlistä margariinia ilman palmuöljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Saisinko linkin tutkimukseen, että palmuöljy lisää syöpäriskiä, kiitos!

Ihmiskokeet ja tulosten varmistus vasta alkamassa. Toki asbestikin oli ok kunnes näin tehtiin, ja Trumpin mielestä on edelleen.

https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/160503-0

However, this product has been linked to cancer risk. According to the European Food Safety Authority (EFSA), palm oil can cause cancer when processed at high temperatures. More research is needed to confirm these findings and its effect in human trials.

Palm oil and cancer

EFSA found that certain contaminants in palm oil can increase the risk of cancer. When incorporating palm oil into foods and related products, the oil is heated. However, processing palm oil causes glycidyl fatty acid esters (GEs) to form.

When digested, GEs break down and release glycidol, a substance known for its carcinogenic effects in animals and its suspected harm to humans. Cancer studies found that administering glycidol to the stomachs of mice and rats caused malignant and benign tumor growths.

Though there have been animal studies, there is little research on palm oil and cancer risk in humans. There is also limited research on recommended levels of palm oil use.

However, researchers emphasize moderation to limit exposure when using and consuming palm oil products.

Tuosta ymmärrä mitään! En usko muutenkaan kaikkiin ulkomaisin tutkimuksiin.

Ei ymmärrä, no sepä ikävää, ehkä Aku Ankkaan tulee joku hyvä juttu aiheesta muutaman vuoden päästä jolle voit sitten naureskella. Eikös siellä ole se Kattivaaran Margariinitehdas missä Akukin on hommissa välilä?

Mitä uskoon tulee... Usko tai ole uskomatta, ketä kiinnostaa eikä mikään ole siitä kiinni.

Kuolemme kaikki kuitenkin, tavalla tai toisella. Jollain se johtuu sitten vatsaan pesivistä kasvaimista jotka johtuivat tai olivat johtumatta palmuöljystä.

Vierailija
12/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Saisinko linkin tutkimukseen, että palmuöljy lisää syöpäriskiä, kiitos!

Ihmiskokeet ja tulosten varmistus vasta alkamassa. Toki asbestikin oli ok kunnes näin tehtiin, ja Trumpin mielestä on edelleen.

https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/160503-0

However, this product has been linked to cancer risk. According to the European Food Safety Authority (EFSA), palm oil can cause cancer when processed at high temperatures. More research is needed to confirm these findings and its effect in human trials.

Palm oil and cancer

EFSA found that certain contaminants in palm oil can increase the risk of cancer. When incorporating palm oil into foods and related products, the oil is heated. However, processing palm oil causes glycidyl fatty acid esters (GEs) to form.

When digested, GEs break down and release glycidol, a substance known for its carcinogenic effects in animals and its suspected harm to humans. Cancer studies found that administering glycidol to the stomachs of mice and rats caused malignant and benign tumor growths.

Though there have been animal studies, there is little research on palm oil and cancer risk in humans. There is also limited research on recommended levels of palm oil use.

However, researchers emphasize moderation to limit exposure when using and consuming palm oil products.

Voisko vttu suomentaa! Ollaan Suomessa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä sitten leivänpäälle? Laihdutan niin voi pannassa

Vierailija
14/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan se tupakki myös epäterveellistä. Kaikki on!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Palmuöljyn koostumus on hyvin paljon samanlanlainen kuin kookosöljyn. Rasvahappokoostumukseltaan.. Palmuöljyssä on lisäksi beettakaroteenia. Mikä siitä tekee niin syöpävaarallisen muihin verrattuna?

When incorporating palm oil into foods and related products, the oil is heated. However, processing palm oil causes glycidyl fatty acid esters (GEs) to form.

When digested, GEs break down and release glycidol, a substance known for its carcinogenic effects in animals and its suspected harm to humansCancer studies found that administering glycidol to the stomachs of mice and rats caused malignant and benign tumor growths.

Vierailija
16/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan aina Oivariinia missä ei ole palmuöljyä. Mm. Florat ja Keijut sisältävöt palmuöljyä. Toivoisin ihmisten kiinnittävän enemmän huomiota tuoteselosteisiin, sillä palmuöljyn käyttö tuhoaa metsiä ja vie elintilaa uhanalaisilta eläimiltä.

Vierailija
17/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä sitten leivänpäälle? Laihdutan niin voi pannassa

ylähuuli

Vierailija
18/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tässä hyvää tietoa kaikenlaisista ruokarasvoista/öljyistä. (Evira) https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201804092200864809_we.shtml

Ihan uutta mulle, päivitettyä tietoa, kappas vain.

Vierailija
19/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kevytlevissä palmuöljyä

Vierailija
20/57 |
10.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Palmuöljyn koostumus on hyvin paljon samanlanlainen kuin kookosöljyn. Rasvahappokoostumukseltaan.. Palmuöljyssä on lisäksi beettakaroteenia. Mikä siitä tekee niin syöpävaarallisen muihin verrattuna?

When incorporating palm oil into foods and related products, the oil is heated. However, processing palm oil causes glycidyl fatty acid esters (GEs) to form.

When digested, GEs break down and release glycidol, a substance known for its carcinogenic effects in animals and its suspected harm to humansCancer studies found that administering glycidol to the stomachs of mice and rats caused malignant and benign tumor growths.

Saiskos tuonkin suomeksi?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi kahdeksan