Itse tehtyä pizzaa ja valkkaria
Kommentit (16)
Onko tiedossa myös anaalitapittelua?
Vierailija kirjoitti:
Tuliko hyvää itse tehtyä valkkaria?
Ehenehe.
Vierailija kirjoitti:
Onko tiedossa myös anaalitapittelua?
Itseasiassa on.Mistä tiesit? Tosin se tappi menee miehen peräreikään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko tiedossa myös anaalitapittelua?
Itseasiassa on.Mistä tiesit? Tosin se tappi menee miehen peräreikään.
Sairasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko tiedossa myös anaalitapittelua?
Itseasiassa on.Mistä tiesit? Tosin se tappi menee miehen peräreikään.
Sairasta.
Eihän ole.Miksi olet sitä mieltä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko tiedossa myös anaalitapittelua?
Itseasiassa on.Mistä tiesit? Tosin se tappi menee miehen peräreikään.
Onko se sitä possea...?
Muuten hyvä mutta minusta pizzan kanssa sopii paremmin punkku. Makuasioita toki :)
Vierailija kirjoitti:
Mitä pizzaa?
Itsetehtyä.
Vierailija kirjoitti:
Muuten hyvä mutta minusta pizzan kanssa sopii paremmin punkku. Makuasioita toki :)
Voi olla mutta meillä oli valkkaria kun emme juo punkkua.
Minä juon Pizzan kanssa vaapukkamehua, johon on sekoitettu liraus kermaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko tiedossa myös anaalitapittelua?
Itseasiassa on.Mistä tiesit? Tosin se tappi menee miehen peräreikään.
Eikö meinaa pysyä pizza sisällä ilman tappia?
Hyvän ruuan ystävä kirjoitti:
Minä juon Pizzan kanssa vaapukkamehua, johon on sekoitettu liraus kermaa.
Onko se mehu tiivistettä vai valmiiksi laimennettua ? Paljonko kermaa suunnilleen ?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko tiedossa myös anaalitapittelua?
Itseasiassa on.Mistä tiesit? Tosin se tappi menee miehen peräreikään.
Eikö meinaa pysyä pizza sisällä ilman tappia?
Jotkut on niin rajottuneita.
Vierailija kirjoitti:
Hyvän ruuan ystävä kirjoitti:
Minä juon Pizzan kanssa vaapukkamehua, johon on sekoitettu liraus kermaa.
Onko se mehu tiivistettä vai valmiiksi laimennettua ? Paljonko kermaa suunnilleen ?
1/3 vaapukkamehutiivistettä, 3/6 vettä, 1/6 kuohukermaa.
Tuliko hyvää itse tehtyä valkkaria?