Paistoin kanaa ison määrän ja kaadoin kermaa, joka olikin pilalla
Kerma meni klimppeinä kanapalojen päälle. Lusikoin ne valkoiset kohdat äkkiä ja heitin pois, silmämääräisesti ei näy enää, mutta eihän silmä erota bakteereita.
Uskaltaako jäljelle jääneitä kanapaloja antaa ruuaksi lapselle?
Harmittaa vietävästi, kun oli iso määrä lihaa kyseessä, ja kerma oli avaamaton, päivämäärä 28.8 ja tuotu kaupasta kylmälaukussa toissapäivänä.
Kommentit (26)
Vierailija kirjoitti:
ei se kerma vaaralliseksi muutu se vaan happanee. Ei mitään väliä terveydelle. Onhan sitä hapanta maitoa muuallakin jogurteissa, rahkoissa jne
Se oli kokonaan klimppistä. Eikö se ole silloin pilaantunutta eli kasva bakteereita?
ravistitko sä sitä kermaa? jos oli vaan erottunut vesi ja rasva. jos siis kyseessä ruokakerma eikä kermakerma.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
ei se kerma vaaralliseksi muutu se vaan happanee. Ei mitään väliä terveydelle. Onhan sitä hapanta maitoa muuallakin jogurteissa, rahkoissa jne
Se oli kokonaan klimppistä. Eikö se ole silloin pilaantunutta eli kasva bakteereita?
hapantunutta. Se ei tarkoita pilaantunutta. Kerma menee lähes aika kokkareiseksi lähestyessään viimeistä myyntipäivää. Ravistamalla klöntit hajoaa. Anna mennä vaan, ei mitään hätää. Kuumennat tietysti soosin vielä, niin sitten ei ainakaan haittaa mitään.
Ei ollut kerma pilalla. Siitä vaan syömään.
Luulen kyllä, että ap:llä ei mitään kermaa ollut, vaan jotain ihme korviketta.
Huuhdo pois ja tee rapea paistopinta uusiksi.
Haistelitko ja maistelitko kermaa? En usko, että se oli pilalla, ravistamalla purkkia olisi ulkonäkö muuttunut. Itse käytän huoletta kuukaudenkin päiväysvanhoja kermoja, jos haju ja maku ovat kunnossa.
Se oli laktoositon kuohukerma. Ei ole koskaan ennen ollut sellaista klimppistä.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Se oli laktoositon kuohukerma. Ei ole koskaan ennen ollut sellaista klimppistä.
Ap
Eli siis ei oikeaa kermaa.
Mä aina sekoitan kerman ennen käyttöä ja tosiaan nykyään hyvin tarkkaan haistan ja maistan sitä ennen kuin lorautan suoraan purkista ruokaan, koska kerran just kanssa lorautin kunnolla kasvissosekeiton sekaan ja ei tullut mikään parhaan makuinen keitto niin happamasta kermasta :D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se oli laktoositon kuohukerma. Ei ole koskaan ennen ollut sellaista klimppistä.
ApEli siis ei oikeaa kermaa.
Kyllä sen voi pitää ihan oikeana kermana, sillä siihen eI ole mitään transrasvoja ym lisäilty
Vierailija kirjoitti:
Huuhdo pois ja tee rapea paistopinta uusiksi.
Tee ap näin niin sun ei tarvii pähkäillä tuon kerman kanssa kun se kuitenkin näemmä vaivaa sua.
Maitotuote haisee kun sen mikrobit ovat kuolleet ja se on syömäkelvotonta, sitä ennen se on syömäkelpoista vaikka happanisi. Näin opetti hygieniapassikouluttaja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Huuhdo pois ja tee rapea paistopinta uusiksi.
Tee ap näin niin sun ei tarvii pähkäillä tuon kerman kanssa kun se kuitenkin näemmä vaivaa sua.
Niin ja jos ei ole muuta kastiketta, tee niistä sitten vaikka risotto. Siis jos pelkät paistetut ei käy.
Kermasta on vain rasva paakkuuntunut. Niinhän se joskus tekee.
Kyllä sen haistaa jo kun purin avaa jos kerma on pilalla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se oli laktoositon kuohukerma. Ei ole koskaan ennen ollut sellaista klimppistä.
ApEli siis ei oikeaa kermaa.
Kyllä sen voi pitää ihan oikeana kermana, sillä siihen eI ole mitään transrasvoja ym lisäilty
Karrageenia siinä kuitenkin varmasti on.
Voi vttu teidän avuttomien kakaroiden kanssa
Eikö teillä ole hajuaistia ollenkaan?!!
Nojoo...tupakointi tappaa...myös hajuaistin.
Vierailija kirjoitti:
Voi vttu teidän avuttomien kakaroiden kanssa
Eikö teillä ole hajuaistia ollenkaan?!!
Nojoo...tupakointi tappaa...myös hajuaistin.
Ei ole hajuaistia, se on perinnöllistä. Voin työntää nenän kiinni sireeniin, enkä haista yhtään mitään. En tupakoi. Joillain on huono näkö, joillain huono kuulo, joillain huono hajuaisti. Haukutko myös silmälaseja käyttäviä ihmisiä?
ei se kerma vaaralliseksi muutu se vaan happanee. Ei mitään väliä terveydelle. Onhan sitä hapanta maitoa muuallakin jogurteissa, rahkoissa jne