Nyt pannarin paistoon! Haluan jakaa teille minun parhaani reseptin :)
1 litra punaista maitoa
6 dl vehnäjauhoja
6 kananmunaa
1,5 tl suolaa
1 dl sokeria
100g voita
Ja ohjeeseenhan voi itse lisätä aineita tai mausteita, mistä tykkää.
Mutta tästä ohjeesta tulee pellillinen PAKSUA maukasta pannaria.
Monella on ongelma, kun pannari tahtoo jäädä löysäksi keskeltä.
Paistaminen kannattaa aloittaa 175 asteessa 15-20min, jotta se jähmettyy sisältä.
Sinä aikana ei ruskistu, mutta sitten lisää lämmön 225 asteen ja paistaa loppuajan, riippuen uunista, toisen 15-20min, ehkä enemmänkin, kannattaa tarkkailla loppuvaiheessa.
Riippuu myös kuinka ruskeasta ja rapeasta kukakin tykkää! :)
Tänä aamuna tehtiin niin että lapset halusi vaaleampaa, otin puolet pois uunista, ja puolta vielä paistoin vähän lisää minun ja mieheni makuun.
Mutta kypsää ja ihanan kiinteää se oli tasaisesti joka kohdasta!
Mukavaa lauantaita!!
Kommentit (3)
Virheet:
Tuossa on liikaa jauhoja ja voita. Kunnon rasva- ja kaloripommi.
Toinen miinus on paksu pannari. Pannarin kuuluu olla ohut ja rapea.
Sokeria ei tarvitse laittaa taikinaan. Jokainen laittaa sitten sokeria, hilloa tms. oman makunsa mukaan.
Mummoni teki tuollaista paksua pannaria. Ei ollut mun makuun. 6 munaa on aika hevi setti, mut sulla ei ole ollenkaan leivinjauhetta, joten kai sit tarvii munaa. Kiva et maailmassa riittää reseptejä jokaisen suuhun. Itse teen ohjeella joka löytyy kotikokista "maailman paras pannukakku". Naaam nyt alkoi tehdä mieli.
Eipä ole tullutkaan mieleen ennen pistää noin paljon munia. Se voisi tosiaan jämäköittää pannaria.