Miksi kevyempi on kalliimpi?
Pingviinimerkkinen vaniljajäätelö. Rakastan jäätelöä, olen aika köyhä, haluaisin syödä vähän kevyemmin, on vähän laktoosiongelmaa ja tykkään enemmän kevytjäätelöstä, joka ei maistu suussa niin rasvaiselta kuin tavallinen. 1
Tavallinen Valion vaniljajäätelö maksoi kaupassa 1.28 e ja kevytversio samasta 2.68! Miksi? Mikä tekee siitä niin paljon kalliimpaa?
Ymmärrän, että tavallista valmistetaan isompia määriä, se kai vaikuttaa. Mutta silti, tuplahinta. eikö sitä sanota, että kevyttuotteissa on jotain täyteainetta, enemmän vettä tms. Voisi olla siten halvempaa tai olisi edes sama hinta.
Arvatkaa, kumpaa ostin...
Kommentit (3)
Ne jotka haluavat hifistellä ruuan suhteen ja olla jollain spesiaalidieetillä ovat keskimääräistä maksukykyisempiä.
Tavallisia työttömiä, lähäreitä, raksamiehiä jne. harvemmin kiinnostaa mikään tuollainen vaan heille tärkeää on, että ruoka maistuu hyvältä ja siitä saa mahansa täyteen. Niinpä halpa ruoka on suunnattu nimenomaan näitä perustarpeita täyttämään.
Up, auttakee :D