Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten ohrarieskasta saa sellaista kovaa ja vähän sitkeää?

Vierailija
29.05.2018 |

Edesmennyt mummoni teki aina niin hyvää rieskaa joka oli juuri tuollaista. Käytti kuulemma ohrajauhoja ja vehnäjauhoja, mutta tarkempaa reseptiä ei ole jäänyt. Onko mestarileipureita paikalla? Kumpia jauhoja suhteessa ebemmän?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minunkin mummi teki tuollaista ja kiinnostais kanssa hieman tarkempi ohje, kiitos jos joku tietää!

Vierailija
2/2 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kuusi kaksi