Uutta tietoa, miksi RAAKA-MAKKAROITA ei kannata syödä
Sen jälkeen halvemmat jauhemakkarat eivät yksinkertaisesti mene enää alas.
Kommentit (7)
Olen eri mieltä. Minusta raakamakkaroita on varsinkin hiili/puugrillissä ikävä valmistaa, koska ne harvoin kestävät tarpeeksi pitkää paistoaikaa kärventymättä. Eli pinta palaa, sisältä raakaa ja siitä saa mahan kipeäksi, pahimmassa tapauksessa salmonella.
Ja B-luokan jauhoinen Camping on ihan paras yleis-grillimakkara, ei napsahtele rustot hampaaseen.
Vierailija kirjoitti:
Olen eri mieltä. Minusta raakamakkaroita on varsinkin hiili/puugrillissä ikävä valmistaa, koska ne harvoin kestävät tarpeeksi pitkää paistoaikaa kärventymättä. Eli pinta palaa, sisältä raakaa ja siitä saa mahan kipeäksi, pahimmassa tapauksessa salmonella.
Ja B-luokan jauhoinen Camping on ihan paras yleis-grillimakkara, ei napsahtele rustot hampaaseen.
Kaasugrilli on nykyaikaa.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen eri mieltä. Minusta raakamakkaroita on varsinkin hiili/puugrillissä ikävä valmistaa, koska ne harvoin kestävät tarpeeksi pitkää paistoaikaa kärventymättä. Eli pinta palaa, sisältä raakaa ja siitä saa mahan kipeäksi, pahimmassa tapauksessa salmonella.
Ja B-luokan jauhoinen Camping on ihan paras yleis-grillimakkara, ei napsahtele rustot hampaaseen.
Kaasugrilli on nykyaikaa.
Ap
No itse asiassa ei ole, grillauksessa muotia on nyt puu/hiili. Mikä muutoin onkin oikein hyvä grillaamisen tapa, mutta raakamakkarat ovat haasteellisia.
ja tuppaa ne kuivumaan kaasugrillissäkin.
Kuka haluaa muutenkaan syödä makkaraa?!!? Tai nakkeja??
Ei tulisi mieleenkään syödä ja imeskellä esim. jotain siskonmakkaroita raakana. Ajattele nyt vähän! HYI!
yökkää ja nyökkää kirjoitti:
Ei tulisi mieleenkään syödä ja imeskellä esim. jotain siskonmakkaroita raakana. Ajattele nyt vähän! HYI!
Et taida kovin montaa muutakaan juttua ymmärtää?
Työnnä sun raakamakkarat suolees.