Söin huvinvuoksi parmesaanijuustoa muutaman palan, onko kysyttäävää?
Kommentit (14)
Miten sait tiivistettyä raasteen tai rouheen palaksi?
Vierailija kirjoitti:
Miten sait tiivistettyä raasteen tai rouheen palaksi?
Yleensä hyvät juustopuodit tekevät sen asiakkaan puolesta.
-ei ap.
Vierailija kirjoitti:
Miten sait tiivistettyä raasteen tai rouheen palaksi?
Se oli palana. ap
Vierailija kirjoitti:
Oliko pitkäänkin kypsytettyä?
30 kk.
Voiko voilla voidella vadelmaveneitä?
Onkse hyvää? Onko se sitä mikä näyttää joltain jalkapohjasta revityiltä nahankappaleilta?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten sait tiivistettyä raasteen tai rouheen palaksi?
Yleensä hyvät juustopuodit tekevät sen asiakkaan puolesta.
-ei ap.
Suomessa ei ole juustopuoteja. Oliskin! Sen sijaan Suomessa lähes kaikki elintarvikemyynti on poliittisilla päätöksillä pyritty saamaan S-ryhmän haltuun, hypermarketeista myytäväksi. Mutta saapaahan kaikki saman katon alta, eikä tartte käydä kuin yhdessä kaupassa, tuumii tuulipuku suomalainen, välittämättä sen enempää siitä, että se laskee ruoan laatua, nostaa hintoja ja vähentää yksityisyritteliäisyyttä jne. Pääasia, että bonusta tulee!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten sait tiivistettyä raasteen tai rouheen palaksi?
Yleensä hyvät juustopuodit tekevät sen asiakkaan puolesta.
-ei ap.Suomessa ei ole juustopuoteja. Oliskin!
Mitäs tämä on? http://sss.multiedition.fi/multiMagazine/web/2010/02-2010/8.php
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten sait tiivistettyä raasteen tai rouheen palaksi?
Yleensä hyvät juustopuodit tekevät sen asiakkaan puolesta.
-ei ap.Suomessa ei ole juustopuoteja. Oliskin!
Mitäs tämä on? http://sss.multiedition.fi/multiMagazine/web/2010/02-2010/8.php
Jaa, mikäkö on.? No se on...se on eri asia!
feministi kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten sait tiivistettyä raasteen tai rouheen palaksi?
Yleensä hyvät juustopuodit tekevät sen asiakkaan puolesta.
-ei ap.Suomessa ei ole juustopuoteja. Oliskin!
Mitäs tämä on? http://sss.multiedition.fi/multiMagazine/web/2010/02-2010/8.php
Jaa, mikäkö on.? No se on...se on eri asia!
Makumatka iItalialaisten juustojen ja leikkeleiden maailmaan!
Kuopion kauppahallissa sijaitsevasta Pikku Venetosta löydät useanlaisia italialaisia herkkuja. Saapasmaan valikoimaa täydentää laaja sveitsiläisten juustojen sekä useiden muiden tunnettujen eurooppalaisten juustojen valikoima.
Pikku-Veneton piskuinen, viehättävä puoti sijaitsee Kuopion keskeisimmällä paikalla Kuopion kauppahallissa. Jo käytävälle astuessaan huomaa astuvansa voimakkaiden makujen maailmaan. Seitsemättä vuottaan toimiva, Rautavaaralla kotipaikkaansa pitävä yritys tuo maahan eri toten italialaisia herkkuja. Nyt Kuopion kauppahallissa neljä henkilöä työllistävä Pikku Veneto on palvellut asiakkaita 18.3.2008 lähtien.
Hyvät verkostot italialaisiin tavarantoimittajiin
Seppo ja Anne Väyrynen asuivat jokunen vuosi sitten Veneton maakunnassa Pohjois-Italiassa. Seppo työskenteli tuolloin Vicenzan ja Padovan alueilla mm. logistiikka- ja paahtimoalalla, mitä kautta syntyi suuri osa yrityksen elintarvikealan verkostosta. Ja pikku hiljaa syntyi ajatus italialaisten ja myöhemmin myös mm. sveitsiläisten ruokaherkkujen maahantuonnista Suomeen.
Juustoille tunnettuutta Gastrosta
Yrittäjä Seppo Väyrynen suuntaa Gastroon ennen kaikkea hakemaan maahantuomilleen juustoille tunnettuutta. Hän uskoo myös Pikku Veneton kaltaisella palvelumyyntipisteellä olevan laajemminkin kysyntää Suomessa. Nyt jälleenmyyjiä löytyy jo kuudelta paikkakunnalta Suomesta.
"Nopeiden logistiikkayhteyksien avulla pohjoisitalialaiset juustot saadaan muutamassa päivässä kustannustehokkaasti Suomeen, ja valikoima on todella laaja. Tällä hetkellä tuomme maahan jo 1.600 erilaista herkkua, joista Kuopion kauppahallin tiskissä on parisensataa. Italialaisia tuotteista on noin 80%", Seppo kertoo ylpeänä.
Alkuperäisiä D.O.P. -juustoja
Pikku Veneto tuo suurimman osan valikoimissa olevista juustoista itse suoraan maahan. Näin yritys takaa tuotteiden tuoreuden sekä valikoimien runsauden - ja ilman välikäsiä. Suurin osa italialaisista juustoista on D.O.P -merkittyjä, mikä tarkoittaa vapaasti käännettynä tuotesuojausta, alkuperäistä valvottua tuotantoa, eli mm. D.O.P-juustoon käytetty maito saapuu tarkasti valvotulta, tietyltä alueelta.
#halitoosi