löysin pakastimesta 2 paksua joulukinkun siivua joulun jäliltä. voikoha viel syödä?
paistettu siis. folioon kääritty ja muovipussissa. uskaltaako syödä? otin ainaki sulamaan ne.
Kommentit (7)
Eiköhän liha pysy sen 3-4kk pakkasessa ihan hyvänä.
Metsästäjät varmasti puoltavat sen puolesta, että pysyy kauemminkin. Mutta tuollainen kerran paistettu liha tuon ajan. Syö pois vaan.
Syö pois. Meillä syödään aina juhannuksena joululta jääneet kinkut, tortut ja lanttulaatikot. Ei oo vielä kukaan kuollut eikä sairastunut.
Metsästäjät eivät pyydä sikaa, vaan riistaa, joka on vähärasvaista, joten se säilyy kauemmin pakasteessa kuin sianliha, joka on rasvaista. Tämä siis, kun on kyseessä raaka liha. Sinulla oli pakkasessa kypsää lihaa, joka ei luultavasti ole kovin rasvaista, sillä rasva on sulanut ja valunut jo paistamisen aikana pois lihasta, joten se on varmasti säilynyt ihan hyvin. Suosittelisin kyllä kuumentamaan sulaneen lihan hyvin, samoin sen joululta jääneen lanttulooran. Ja sitten ei muuta kuin suuta kohta!
Sitku ei enää maistu hyvälle jättäisin syömättä, muuten ääntä kohti vaa
ÄLÄ SYÖ SURULLISTA PORSASTA. SYÖ ONNELLISTA EKONAHKAKENKÄÄ.
lanttulaatikkoaki löysin pakastimesta. uskaltaako sitä syyä? se on itsetehtyä, joten ei oo päivämääriä rasiassa :)