Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lihan sulatus ja marinointi?

Vierailija
28.03.2018 |

Tajusin vähän liian myöhään että liha pitää ottaa perjantaiksi pakkasesta sulamaan...

Kerkeääkö vielä sulaa kunnolla? Otin 5h sitten 2,5 lampaan luupaistin jääkaappiin. Huomenna tarkoitus laittaa marinadiin ja perjantaina 9 aikoihin uuniin..

Vielä oli ainakin umpijäässä...

Kertokaa kokeneemmat :D en ole sulattanut vielä mitään noin isoa..

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
28.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

kylmässä vedessä sulaa aika nopeasti. Laita lammas muovipussiin, sitten isoon kattilaan tai sankoon ja jääkylmää vettä päälle. Annat sen lillua siellä niin kauan että sulaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi kolme