Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Koverratko laskiaispullista sisusta hieman pois ennen täyttöä vai annatko kerman ja hillon vain puraistaessa plörähtää sormille?

Vierailija
12.02.2018 |

Niin?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
12.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan koverretun mössön mantelimassan ja kermavaahdon sekaan.

Vierailija
2/3 |
12.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laskiaispulla syödään niin että pohja ja kansi syödään erikseen. Ei niitä kaiverreta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
12.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennen täyttöä? Mitä? Ennen käyttöä varmaan tarkoitit. Laskiaispullasta kuuluu ottaa kaikki kerma pois ennen syömistä, ja sittenkin syödä pelkkä hattu ja mahdollisesti marsipaanikohta. Laskiaispullat ovat turhia.