Eikö ketään muuta ällötä laskiaispullien kerma? Sitähän on kauheasti
Muutenkin koko pulla on ihan omituinen keksintö. Ei yhtään hyvä mielestäni.
Kommentit (46)
No ei ällötä! Mun mies ei syö kermavaahtoa, joten ottaa pullaansa hilloa ja mantelimassaa.
Vierailija kirjoitti:
Mua ainakin ällättää, kerran kun puraset niin kaikki kermavaahdot on sylissä.
Hassu visio.
Se ärsyttää että se kansi on aina liian pieni. Miksi ne pullat pitää leikata melkein sieltä yläosasta, kun pitäisi keskemmältä leikata auki. Vähän niin kuin sämpylä, sekin leikataan keskeltä auki.
Muut aina valittaa täytteestä, aina on sitä väärää ja pitäisi olla toista. Mua taas ällöttää kermavaahto. Se on jotenkin niin rasvaista ja inhottavaa. En tykkää. Sitten kun sanoo tämän ääneen, kaikki pitävät ihan hulluna.
Runebergintortut on hyviä!
Vierailija kirjoitti:
Mua ainakin ällättää, kerran kun puraset niin kaikki kermavaahdot on sylissä.
Hellanlettas, ota hattu pois päästä, ennen kuin nautit.
Ei niissä mitään oikeaa kermavaahtoa ole. Ei ihme, että ällöttää :)
Ei. Kaupan pullissa on liian vähän kermaa. Itsetehdyt leikkaan puoliksi ja laitan molemmille puolille ison kasan kermaa ja hilloa.
Vierailija kirjoitti:
Muut aina valittaa täytteestä, aina on sitä väärää ja pitäisi olla toista. Mua taas ällöttää kermavaahto. Se on jotenkin niin rasvaista ja inhottavaa. En tykkää. Sitten kun sanoo tämän ääneen, kaikki pitävät ihan hulluna.
Runebergintortut on hyviä!
Sanasta sanaan samaa mieltä.
Laskiaispulla on kaamein ruoka, jonka tiedän. Siis ihan oikeasti, muuten syön vaikka pieniä kiviä. Mutta se hillon, kermavaahdon ja pullan yhdistelmä on jotain niin puistattavaa. Saan tästä todella paljon kummasteluja ja jos jossain on tarjolla laskiaspullaa ja kieltäydyn siitä, kysytään yleensä olenko laihiksella, koska ei uskota, että en vain voi sietää niitä :D
Tähänkin turhaan valituksenaiheeseen on simppeli ratkaisu: jätä syömättä jos ei maistu
Vierailija kirjoitti:
Se ärsyttää että se kansi on aina liian pieni. Miksi ne pullat pitää leikata melkein sieltä yläosasta, kun pitäisi keskemmältä leikata auki. Vähän niin kuin sämpylä, sekin leikataan keskeltä auki.
Täytettävä ala jää pienemmäksi.
Jos se olisikin oikeaa kermavaahtoa, mutta kun useimmiten se on jotain pjaskaa kasvirasvalimavaahtoa.
Kermavaahto on ihanaa. Ostin juuri tänään laskiaispullia itselleni.
edit: ja laatikossa lukee "aidolla kermalla"
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muut aina valittaa täytteestä, aina on sitä väärää ja pitäisi olla toista. Mua taas ällöttää kermavaahto. Se on jotenkin niin rasvaista ja inhottavaa. En tykkää. Sitten kun sanoo tämän ääneen, kaikki pitävät ihan hulluna.
Runebergintortut on hyviä!
Sanasta sanaan samaa mieltä.
Yhdyn näihin.
Mä haluan laskiaispullaa...heti! (Tekee Homer Simpson kuolauksen)
Kermaa sopivasti, mantelimassaa liian vähän ja pullaa liikaa. Taidan tänä vuonna tehdä itselleni mantelimassaa kermavaahdolla :)
Hillopulla on oksennus.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mua ainakin ällättää, kerran kun puraset niin kaikki kermavaahdot on sylissä.
Hellanlettas, ota hattu pois päästä, ennen kuin nautit.
Niin, hyviin tapoihin kuuluu ettei hattu päässä syödä. Voit myös esitellä itsesi ennen puraisemista ja kermavaahdon syliisi ottamista.
Vierailija kirjoitti:
Muut aina valittaa täytteestä, aina on sitä väärää ja pitäisi olla toista. Mua taas ällöttää kermavaahto. Se on jotenkin niin rasvaista ja inhottavaa. En tykkää. Sitten kun sanoo tämän ääneen, kaikki pitävät ihan hulluna.
Runebergintortut on hyviä!
Samaa mieltä! Minä en tosin tykkää pullista oikein muutenkaan. Laskiaispullissa parasta on hillo.
Runebergintortut sen sijaan on paras kausileivonnainen minkä tiedän ja voisin syödä niitä loputtomiin <3.
Jos joku valmistaja myisi sellaisia laskiaispullia, joissa on pelkästään hattupuolikkaita vastakkain, ostaisin vain niitä.
Mua ainakin ällättää, kerran kun puraset niin kaikki kermavaahdot on sylissä.