Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Mitä jauhelihaa keittoon?
30.01.2018 |
Ei viitsisi halvinta sika-nautaa laittaa. Tulisi maukkaampaa paremmasta. Pelkkä nauta maistuu taas vereltä.
Kommentit (4)
Riippuu aika lailla siitä, mikä keitto on kyseessä.
Hernekeittoon sikajauheliha tai sikanautajauheliha on paras.
Tavalliseen jauhelihakeittoon tai jauhelihaminestronekeittoon naudanlihan on paras
Kaalikeittoon lampaanjauheliha on paras
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Marsupilami myllyyn ja pata terien alle kiehumaan. Onko juurekset ja vihannekset jo pilkottu kattilan sisällä veden peittoamana? Asterixistä ja obelixistä saisi hyvää rohtoa pullosta!
Jauhelihakeittoon tulee. Jos laittaisi sitten sitä nautaa.
Alue: Aihe vapaa
Ei maistu. Paista ja mausta ennen lisäämistä hyvin.