Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä jauhelihaa keittoon?

Vierailija
30.01.2018 |

Ei viitsisi halvinta sika-nautaa laittaa. Tulisi maukkaampaa paremmasta. Pelkkä nauta maistuu taas vereltä.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
30.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei maistu. Paista ja mausta ennen lisäämistä hyvin.

Vierailija
2/4 |
30.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu aika lailla siitä, mikä keitto on kyseessä.

Hernekeittoon sikajauheliha tai sikanautajauheliha on paras.

Tavalliseen jauhelihakeittoon tai jauhelihaminestronekeittoon naudanlihan on paras

Kaalikeittoon lampaanjauheliha on paras

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
30.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marsupilami myllyyn ja pata terien alle kiehumaan. Onko juurekset ja vihannekset jo pilkottu kattilan sisällä veden peittoamana? Asterixistä ja obelixistä saisi hyvää rohtoa pullosta!

Vierailija
4/4 |
30.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihakeittoon tulee. Jos laittaisi sitten sitä nautaa.