Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi ihan kaikkeen tungetaan sokeria, luonnon jugurttiin, piimään

Vierailija
28.01.2018 |

onko tarpeellista

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei niihin tungeta sokeria, mutta maidossa on luonnostaan sokeria (laktoosia).

Vierailija
2/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan nähnyt piimää, mihin olisi lisätty sokeria!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruuissa on luontaisestikin sokeria. Makea on yksi perusmauista, ja ihminen syö sitä, mikä tuntuu hyvältä. Makeus on viesti turvallisuudesta ja terveellisyydestä. Päinvastaisesti ihminen karttaa hapanta, koska hapan ja karvas viestivät myrkyllisyydestä. Siis on kannattavaa laittaa tuotteeseen vähän lisääkin sokeria, jotta ihmiset syövät sitä enemmän.

Luontainen sokeri ei ole pahasta eikä sitä lasketa päivittäiseen sokerimäärään. Vain se lisätty lasketaan. On myös myynnissä tuotteita, joissa ei ole lisättyä sokeria. Osta niitä.

Vierailija
4/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toki noissa tuotteissa on laktoosia, joka nostaa sokerin määrää.

Mutta totuushan on se, että esimerkiksi einesruokiin lisätään sokeria, koska sokeri nostaa ruokahalua tavalla jolla haluaa vain lisää ja lisää syötävää. Sokerin lisääminen ruokiin tuo tuottoa einesfirmoille

Vierailija
5/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai luonnon jugurttiin ja piimään sentään sokeria tungeta. Maidossa on luonnostaan jonkun verran hiilihydraattia eli tässä tapauksessa maitosokeria. Mutta ei sitä niihin lisätä. 

Tosin sinänsä olen aiheesta kanssasi samaa mieltä, teollisuus tunkee hyvin moneen asiaan tarpeettomasti paljon sokeria kuten erilaisiin eineksiin, valmisruokiin, marinadeihin, valmiskastikkeisiin, maustettuihin jugurtteihin jne. Se perustuu siihen, että makea maistuu makeaan tottuneen suussa hyvältä. 

Vierailija
6/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisi kiva että olisi sokerittomia tuotteita. Ei tule ainuttakaan mieleen..

Onhan lihattomia, kasvisvaihtoehtoja ym.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tutkikaapa huviksenne miten monessa tuotteessa on maissisiirappia. Saatatte yllättyä.

Vierailija
8/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei kai luonnon jugurttiin ja piimään sentään sokeria tungeta. Maidossa on luonnostaan jonkun verran hiilihydraattia eli tässä tapauksessa maitosokeria. Mutta ei sitä niihin lisätä. 

Tosin sinänsä olen aiheesta kanssasi samaa mieltä, teollisuus tunkee hyvin moneen asiaan tarpeettomasti paljon sokeria kuten erilaisiin eineksiin, valmisruokiin, marinadeihin, valmiskastikkeisiin, maustettuihin jugurtteihin jne. Se perustuu siihen, että makea maistuu makeaan tottuneen suussa hyvältä. 

Näin saadaan hyvä menekki ruualle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olisi kiva että olisi sokerittomia tuotteita. Ei tule ainuttakaan mieleen..

Onhan lihattomia, kasvisvaihtoehtoja ym.

Kasviksissakin on luonnostaan sokeria.

Sokeriton tuote on hanavesi.

Vierailija
10/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokeri on halpaa eli laskee raaka-ainekustannuksia.

Sokeri aiheuttaa riippuvuutta eli ihmiset ostavat enemmän kuin oikeasti tarvitsisivat. Jos vielä saa luotua hyvän brändin, niin voi rahastaa rauhassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jopa lihassa on sokeria, joka maillardinreaktiossa karamellisoituu ja näkyy ruskistumisena.

Vierailija
12/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin, luonnollisestihan sitä on maitotuotteissa. Kuitenkin, hieman kummeksuin, kun jauhemaksapihveihin oli lisätty myös sokeria (ainesluettelossa). Mielestäni aivan tarpeeton lisä. Kyllähän sitä tosiaan aika moneen lisätään, jotta "paremman" makuista, vaikka periaatteessa ei olisi tarvetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sokeri on halpaa eli laskee raaka-ainekustannuksia.

Minkähän takia sitten esim Zero Cola on selvästi halvempaa Prismassa kuin tavallinen?

Vierailija
14/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikään ei ole parempaa, kuin fariinisokeroitu kevytpiimä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos lisättäisiinkin sokeria, mutta nykyään se on jos jonkinmoista makeutusaineita ja tekosiirappeja yms.

Vierailija
16/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

On tarpeellista, saadaan ihmisistä sairaita ja sitten ne voidaan myrkyttää lääkkeillä. BISNESTÄ!

Vierailija
17/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sokeri on halpaa eli laskee raaka-ainekustannuksia.

Minkähän takia sitten esim Zero Cola on selvästi halvempaa Prismassa kuin tavallinen?

Oikea ruokosokeri on kallista. Sen takia juomateollisuus siirtyi korkeafruktoosiseen maissisiirappiin.

Vierailija
18/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sokeri on halpaa eli laskee raaka-ainekustannuksia.

Minkähän takia sitten esim Zero Cola on selvästi halvempaa Prismassa kuin tavallinen?

Verorakenteen vuoksi. Tuotteen myyntihinta ei koostu pelkästään raaka-ainekustannuksista vaan erilaiset verokannat, myyntivolyymit ym ym määrittää sitä myös.

Vierailija
19/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin, luonnollisestihan sitä on maitotuotteissa. Kuitenkin, hieman kummeksuin, kun jauhemaksapihveihin oli lisätty myös sokeria (ainesluettelossa). Mielestäni aivan tarpeeton lisä. Kyllähän sitä tosiaan aika moneen lisätään, jotta "paremman" makuista, vaikka periaatteessa ei olisi tarvetta.

Minä laitan todella moniin ruokiin ihan hyppysellisen sokeria, mummilta opittu tapa ja tekee hyvän lisän ruoan makuun. Mummi kuoli 98-vuotiaana ja sen kauheuden lisäksi että lisäsi ripauksen sokeria ruokiin, nautti aina päiväkahvilla pienen makean - palan suklaata, pullan, leivoksen jne.

Ostat ilmeisesti maksapihvisi eineksinä koska tiedät niihin lisätyn sokeria? Tee itse niin ei tartte laittaa. Minäkään en jauhemaksapihveihin laita sokeria, raastettua perunaa niihin tulee ja siten myös sokeria

Vierailija
20/27 |
28.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sokeri on halpaa eli laskee raaka-ainekustannuksia.

Minkähän takia sitten esim Zero Cola on selvästi halvempaa Prismassa kuin tavallinen?

Oikea ruokosokeri on kallista. Sen takia juomateollisuus siirtyi korkeafruktoosiseen maissisiirappiin.

Ei Zerossa ole maissisiirappia, siinä on makeutettu aspartaamilla ja asesulfaami K:lla. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan kahdeksan