Täten kohta jauhelihatortilloja. Anna vinkkisi, miten maustaa
jauheliha? Yleensä laitan Santa Maria burritomaustepussin, mutta joku vaihtelu ois kiva.
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Jätä tekemättä, jos ei äly riitä ilman täältä kyselyä.
Kuka sun muroihin kusi??
Paprikajauhetta, chilipulveria ja juustokuminaa.
Täten tortilloja! Aika dramaattista.
Minusta oleellisin asia on riittävän pitkä haudutus. Pikapaisto ja maustepussi sekaan -tyylillä ei tule kovin hyvää. Laita jauhelihan sekaan tomaattipyrettä- ja/tai murskaa, valkosipulia, sipulia, paprikajauhetta, juustokuminaa, oreganoa, chiliä/jalopenoja, ripaus sokeria ja suolaa ja anna hautua ainakin tunnin. Lisää vettä tai lihalientä, jos kuivuu. Lopuksi voit lisätä kypsiä maissinjyviä ja/tai papuja. Takaan, että et palaa entiseen.
Paras juustokastike tulee, kun sulatat cheddar-sulatejuustoviipaleita tilkassa vettä, kermaa tai maitoa, eikä tortilla tietenkään ole mitään ilman juustokastiketta. Soseuta kypsä avocado haarukalla ja lisää tilkka sitruunamehua. Siinä on loistava guacamole sekaan. Ethän käytä niitä juustonkaltaisia purkkivalmisteita tai sitä vihreää sössöä, joka on oikeasti tehty herneistä ja sakeuttamisaineista....
Makea chilikastike ja creme fraiche.
Valkoiset pavut tomaattikastikkeessa jauhelihan sekaan + taco-mauste
Jätä tekemättä, jos ei äly riitä ilman täältä kyselyä.