Onko ravintoloiden ja pizzerioiden pizzat olleet aina yhtä mauttomia ja vetisiä?
Olen kokeillut tarjontaa eri kaupungeissa, mutta mikään ei maistu erityisen hyvältä. Liian pehmeitä pohjia, ihan liikaa juustoa, todella vähän muuta täytettä. Tuloksena mauttomat ja vetiset lätyt, jotka pahimmillaan lilluvat rasvassa. Kotona tehty oikeasti vie voiton joka kerta, eikä pizzantekotaitoni edes ole kummoiset. Pakastepizzoistakin löytyy joitakin hyviä vaihtoehtoja. Makuasioita toki nämäkin, mutta en muista saaneeni hyvää pizzaa ravintoloista vuosikausiin.
Kommentit (12)
Tuon takia en syö pizzaa enää muualla kuin kotona.
Vierailija kirjoitti:
Ilmeisesti sinulle "pizza" on tälläinen 80-luvulla muodissa ollut kotona tehty piiras joka on paistopellin kokoinen,3 sentin paksuinen pohja ja sekalainen seurakunta "täytteitä" toinen 3 senttiä.
pizzassa ylipäätään ei hirveästi täytteitä ole.
Eipä tästä ollut kyse, mikä olisi selvinnyt aloitusviestin lukemalla ja ymmärtämällä.
Tunnistan kyllä tuon pizzan, mutta paljon pizzaa syövänä harvoin sitä syön.
Maallako asut?
Ei kannata syödä pitsaa, lihottaa. Syö hedelmä.
Käyt vääränlaisissa ravintoloissa. Karvakäsien tekemät halvat pizzat ovat yleensä mitä ovat ja jos menee kunnolliseen ravintolaan, niin kannattaisi valita joku, joka on keskittynyt nimenomaan pizzoihin. Ei siis mihinkään Rossoon.
Stadissa ainakin saa laadukasta pitsaa paremmista pizzaan paneutuneista ravintoloista.
Esimerkiksi Puttes, Skiffer ja muut samantyyppiset "hipsterimmät" ruokapaikat.
Asut varmaan alueella jossa on lähinnä pikkukaupunkeja, joissa ei ole muuta tarjolla kuin ABC, Rosso ja turkkilaisten paikat.
Koti Pizzan tekeleet on olleet tähän asti ihan hyviä. Turkkilaisten pizzat on just noita rasvassa uivia joita ei syö muuta kuin kovassa humalassa.
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata syödä pitsaa, lihottaa. Syö hedelmä.
Syö lanttuva!
Mua on ruvennut inhottamaan ne pitserioiden kinkkusuikaleet jostain syystä. Aina sitä ihan sikana ja maistuu keinotekoiselta halpis lauantaimakkaralta.
Ilmeisesti sinulle "pizza" on tälläinen 80-luvulla muodissa ollut kotona tehty piiras joka on paistopellin kokoinen,3 sentin paksuinen pohja ja sekalainen seurakunta "täytteitä" toinen 3 senttiä.
pizzassa ylipäätään ei hirveästi täytteitä ole.