Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kysymys (suurtalous)keittiöalan ihmisille
07.01.2018 |
Eli noudatatteko kotona kuinka tarkasti tuotteiden merkitsemistä ja vältättekö allergeenien kontaminaatioita? Ja onko lähipiirissänne allergisia/keliaakikkoja/tms? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
Itse teen keikkaluontoisesti keittiötöitä ja olen todennut hyväksi tavaksi kotikeittiössäkin merkitä esim. pakastettaviin ruokiin/leivonnaisiin onko munaa, maitoa, gluteenia ym koska ei sitä välttämättä enää vieraille tarjottavia etsiessä muista millä tuotteilla on jotkut pullat leiponut. Ja ruokaa laittaessa/leipoessa otan aina puhtailla välineillä sokeria, leivinjauhetta ym tai sitten kaadan mittaan, en koskaan siirrä tuotteisiin jäämiä muista tuotteista.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Mä en tarjoa vieraille pakkasesta. En itsekään söisi pakastettua pullaa.
Ammatti-ihminenkö sanoit olevasi?