Oletko jo tehnyt joululaatikot?
Pakastitko kyosinä vai raakoina? Kauanko imellytit perunalaatikkoa?
Kommentit (8)
En ole vielä tehnyt. Porkkanasoseen saatan tehdä pakkaseen valmiiksi. Porkkanalaatikko tulee jouluaamun riisipuurosta. Peruna ei oikein kestä pakkasessa. Siksi imellytän perunalaatikon vasta aattonaattona tai aattona.
Ostettiin kotitalouskoululta valmiit.
Ei kun niitä saa kaupasta nykyisin. Ekotase on parempi kaupan laatikoilla.
En ole, teen lauantaina. Teen joka vuosi aatonaattona.
En ole vielä tehnyt. Ajattelin tänään tehdä perunalaatikon, pakastaa sen ja paistaa aattona mutta kuinka niin ei kestä pakastamista? Nyt meni suunnitelma uusiks..
Lauantaina vasta. Parempia ne on tuoreina. Perunalaatikkoa en imellytä ollenkaan.
En, äidit tekee.