Tein graavikalaa sunnuntaina ja unohdin sen pihalle.
Just muistin, että vein sen takapihan pöydälle (suojattuna) odottamaan, että saan jääkaappiin tilaa. Siellä se file on nyt sitten ollut..
Nollassahan mittari on ollut pitkälti, mutta onkohan päivällä aurinko paistanut etelä-suomessa, sen verran, että olisi päässyt liikaa lämpiämään?
Voihan hemmetti. Tuleeko siihen se sama pilaantuneen kalanhaju kuin tuoreessa?
Kommentit (5)
Testaa toki onko pilalla! Onpahan pomolla nauramista kun ”ruokamyrkytys” iski yllättäen ennen viikonloppua ja arkivapaan jälkeen.
Sanoisin että 50/60 mahikset miten on.
Uskoisin, että on kunnossa, ulkonahan on ollut nyt alle jääkaappilämpötilan. Ei se aurinko tähän vuodenaikaan lämmitä.
Luottaisin omaan haju- ja makuaistiini.
Eipä tulisi mieleenkään syödä moista.
Kiitos rohkaisusta. Kohmeessa on nyt, että onhan se kylmemmässä ollut kuin jääkaapissa. Mietin vaan noita hetkittäisi auringon näyttäytymisiä, ei niitä vissiin montaa ollut. Eikä lämmitäkään. En mikään kokkaustapaus ole, mutta välillä aina innostunut, siksi tämä epäusko.
Kiitos.
Ap, joka kohta veistelee siivuja, jotka tarkastelee sitten lähemmin.
Paista se.