Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tein graavikalaa sunnuntaina ja unohdin sen pihalle.

Vierailija
06.12.2017 |

Just muistin, että vein sen takapihan pöydälle (suojattuna) odottamaan, että saan jääkaappiin tilaa. Siellä se file on nyt sitten ollut..

Nollassahan mittari on ollut pitkälti, mutta onkohan päivällä aurinko paistanut etelä-suomessa, sen verran, että olisi päässyt liikaa lämpiämään?

Voihan hemmetti. Tuleeko siihen se sama pilaantuneen kalanhaju kuin tuoreessa?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
06.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista se.

Vierailija
2/5 |
06.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Testaa toki onko pilalla! Onpahan pomolla nauramista kun ”ruokamyrkytys” iski yllättäen ennen viikonloppua ja arkivapaan jälkeen.

Sanoisin että 50/60 mahikset miten on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
06.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uskoisin, että on kunnossa, ulkonahan on ollut nyt alle jääkaappilämpötilan. Ei se aurinko tähän vuodenaikaan lämmitä.

Luottaisin omaan haju- ja makuaistiini.

Vierailija
4/5 |
06.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä tulisi mieleenkään syödä moista.

Vierailija
5/5 |
06.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos rohkaisusta. Kohmeessa on nyt, että onhan se kylmemmässä ollut kuin jääkaapissa. Mietin vaan noita hetkittäisi auringon näyttäytymisiä, ei niitä vissiin montaa ollut. Eikä lämmitäkään. En mikään kokkaustapaus ole, mutta välillä aina innostunut, siksi tämä epäusko.

Kiitos.

Ap, joka kohta veistelee siivuja, jotka tarkastelee sitten lähemmin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi viisi