Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten kalkkuna perataan?

Vierailija
21.11.2017 |

Entä suomustus? Ja valmistus?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
21.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarvitset siklin, jolla kaavit ne höyhenet. Ketunhännällä viimeistelet pinnan suomustuksen.

Sitten käsi kalkkunan pyllyyn ja reippaasti revit sisälmykset ulos.

Säästä maksa ja kivipiira kastikkeeseen.

Vierailija
2/2 |
21.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huolellisesti ja varovaisuussääntöä noudattaen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla