Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä hittoa??? Kaupan lämminsavulohesta

Vierailija
04.11.2017 |

Kaverini kertoi, että Prisman lämminsavulohi ei oikeasti olekaan savulohta, vaan savun maku tulee siihen jostain esanssista. Saako näin tehdä? Miten savulohi siis kaupassa valmistetaan?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
04.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaverisi on täysin sekaisin. Sinä myös kun uskot kaiken maailman hulluja

Vierailija
2/15 |
04.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No minä kyllä olen ihan sekaisin, mutta kaverini ei kyllä ole. 

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3/15 |
04.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi olla aromista peräisin. Kannattaa kysyä tiskillä asiaa. Monissa tuotteissa sama. Hämmennyin hiljattain, kun ostin savujuustoa eikä pakkauksessa ollut mitään aromiin viittaavaa ja ilmeisesti savu oli ihan aitoa.

Vierailija
4/15 |
04.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höpö höpö.

Vierailija
5/15 |
04.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki ei ole sitä, mitä luulisi olevan. Monessakaan elintarvikkeessa.

Olen kaupan lihatiskillä töissä....ja kaikkea nähnyt, huh huh

Vierailija
6/15 |
04.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
04.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaupan savulohi tehdään siitä mätänevästä lohesta, mitä ei ole viikon aikana saatu myytyä.

Vierailija
8/15 |
04.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistojäljetkin tehdään hapolla...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
04.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
10/15 |
04.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jokainen voi nykyisin savustaa keittiössä ruokansa. 

https://www.foodie.fi/entry/poppamies-150ml-jalosavu-savuaromi/64300340…

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
04.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis mitä hittoa? 

"Se on nimenomaan savukalaa. Se on tehty alkuperäisellä savustusmenetelmällä mutta itse savu on muutettu nestemäiseen muotoon."

Yo. linkistä. Mitä tuo nyt sitten muka tarkoittaa? Miten voi olla alkuperäinen savustusmenetelmä, jos itse savu on jossain nestemäisessä muodossa?

ap

Vierailija
12/15 |
04.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aromipesässä tehtyä Porvoon kalatiskillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
04.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakaan markkinoivalta organisaatiolta EI kannata suoraan kysyä.

Vierailija
14/15 |
15.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanha juttu.

Hölmöt ihmiset vieläkin jaksavat ihmetellä, miten ihmeessä kaupan savukaloissa on niin tasaisen ruskea väri. Kiilto pintaan tulee ruokaöljyllä.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2006/11/09/nestemaisella-savulla-savustet…

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
15.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

https://www.nolset.fi/2822-kuinka-saada-nestemainen-savu

Täällä on hyvät ohjeet :D

"Tupakoitsijat yleensä valmistavat ruokia alhaisemmassa lämpötilassa kuin grillit, koska ne on suunniteltu kypsentämään tupakoinnin eikä suoran lämmön avulla."

"Kun tulipalo on muodostunut, lisää pari isompaa tukkia, jotta chimenea olisi mukava ja kuuma. Puupalot saavuttavat tyypillisesti lämpötilat noin 500-316°C (260 ja 316°C). Anna niiden palaa, jotta sinulle jää sänky kuumaa, hehkuvaa hiiltä."

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän viisi