Oletko opiskellut kokiksi? Mitä eväitä koulutus antoi?
Olen alkanut haaveilla vaihtavani uraa ja kouluttautuvani aikuisena kokiksi. Olisikohan siinä mitään järkeä? Mitä mieltä olette kokit olleet koulutuksesta, oliko helppoa vai haastavaa? Itse kaipaisin haasteita ja pelkään että jos se homma on sen tasoista kuin muutamalla tutulla kokin koulutuksen käyneellä näyttää keittiössä olevan (esim. ei osata pastaa keittää ja kinkkukiusauskin syntyy pakasteista) niin itse kaipaisin kyllä vähän enemmän vaativuutta hommaan.
Onko suosituksia eri kouluista? Minne olette päätyneet töihin? Kuinka suurella todennäköisyydellä kokki päätyy jonnekin suurtalouskeittiöön lämmittelemään eineksiä mikrossa? Onko ollenkaan realistista ajatella, että pääsisi sellaiseen ravintolaan, jossa tehtäisiin oikeasti ruokaa? En nyt tarkoita mitään Michelin-paikkaa, mutta kuitenkin sellainen ihan oikea keittiö.
Kiitos kaikista asiallisista vastauksista ja soo soo möyhötyksestä.