Lue keskustelun säännöt.
Kuinkahan suuri riski on sairastua elintapasairauksiin tai syöpään jos syö paljon tyydyttynyttä rasvaa, sokeria ja melko paljon suolaa jos muita riskitekijöitä ei ole?
19.10.2017 |
Painoindeksi 21, ei tupakoi, ei käytä juuri lainkaan alkoholia, kemikaalialtistus vähäistä. Verenpaine selvästi normaali. Miten suuren riskin muodostavat vain ruokaan liittyvät paheet ilman ylipainoa jos muita riskitekijöitä ei oikeastaan ole?
Kommentit (3)
Tyydyttymätön rasva on riski. Se aiheuttaa helposti tulehduksia. Syö voita.
Sokeri on paha. Syöpä kasvaa sokerilla.
Terveisin korkean syöpäriskin nainen. Olen opiskellut asiaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Heh, tulihan tähänkin tuollainen höpönlöpökommentti voin terveellisyydestä.
Entä kolesteroliarvot?
Kokeile tätä laskuria:
https://www.thl.fi/fi/web/kansantaudit/sydan-ja-verisuonitaudit/finrisk…