Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä Brunbergin suukkojen täyte on?

Vierailija
30.09.2017 |

Mistä tehty? Voisiko sitä tehdä itse?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
30.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kato kuule sisällysluettelosta

Vierailija
2/6 |
30.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Netissä on ohjeita suklaa pusujen valmistukseen. Ei mikään kauhean vaikea mielestäni

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
30.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä muttei se ennen ollut sellaista epämääräisenmakuista liisteriä kuin nykyään. Kaikki reseptit pitää pilata 😠

Vierailija
4/6 |
30.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on mäimää. Etkö tosiaan tiennyt?

Vierailija
5/6 |
30.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä esim. mansikkasuukko

Ainekset: sokeri, tärkkelyssiirappi, kovetettu kasvirasva (palmu), vesi, vähärasvainen kaakaojauhe, vehnäjauho, munanvalkuainen, emulgointiaine: soijalesitiini, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, elintarvikeväri: karmiini, aromit: mm. vanilliini.

Vierailija
6/6 |
30.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pusujen täyte on tietenkin suukko. Mansikkasuukko, vaniljasuukko jne.

Pusu on täynnä PUSUA<3

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme neljä