Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leipurille apua

Vierailija
17.09.2017 |

Olen yrittänyt tehdä hannatädin kakkuja, mutta eivä ole onnistuneet. Pyöritän halk 2 cm palloja, joiden pitäisi uunussa hieman levetä ja muotoutua hannatädin kakuiksi. Käy kuitenkin niin, että kakut leviävät täysin littanoiksi. Kahdella ohjeella olen yrittänyt. Valion sivulta bingattu, toinen oli kotielisi -lehdestä. Mikähän mättää?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
17.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniin menee palloja? Eikös sinne pitäisi laittaa suht. littanoita renkuloita, jotka vasta uunissa kohoavat pallukoiksi?

Vierailija
2/6 |
17.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian vähän jauhoja..kokeile lisätä hiukan ohjeeseen jauhoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
17.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Uuniin menee palloja? Eikös sinne pitäisi laittaa suht. littanoita renkuloita, jotka vasta uunissa kohoavat pallukoiksi?

no ei

Vierailija
4/6 |
17.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuule, pyydäpä siltä mummulta tai äidiltä ohje.

Vierailija
5/6 |
17.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millaisia jauhoja käytät? Kokeile eri jauhoja ja pidä taikinaa vaikka pari tuntia jääkaapissa ennen kuin leivot ja paistat.

Tämä neuvo tulee leipojalta, joka voisi kirjoittaa kirjan "Tuhat tapaa epäonnistua".

Vierailija
6/6 |
17.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile lisätä jauhoja taikinaan. Paista koekakku ja lisää jauhoja, jos pikkuleipä leviää. Jauhojen laatu vaihtelee sen mukaan, onko se miten tuoretta tai vanhaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme yhdeksän