Lue keskustelun säännöt.
Pannarin paisto
13.09.2017 |
Mikä meni vikaan? Paistoin pannaria uunissa pellillä leivinpaperin päällä. Ja rasva erottui siihen pinnalle läikiksi. Mikäsi toi rasva erottuu tohon?
Kommentit (3)
Minulle on käynyt myös noin, olisiko tullut laitettua liikaa rasvaa, ihan hyvää tulee vähälläkin rasvalla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paras pannari tulee, kun sulattaa pellillä noin 50gr voita. Voi saa ruskistua kunnolla (palaa helposti!), sitten lisätään taikina ja uuniin. En koskaan lisää rasvaa suoraan pannaritaikinaan. Vatkaan myös munia kunnolla. Näillä isoäidiltä perityillä ohjeilla pannarista tulee tod. herkullista.
Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että pannarin paisto kuvaa hyvin toimintamenetelmiä parannettaessa organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta.