Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Paras lättytaikina?
09.09.2017 |
Pliis ohje, jolla varmasti tulee ihanat, rapeareunaiset lätyt.
Kommentit (2)
Käytä paistamisessa voita äläkä pihtaile sen kanssa niin tulee kauniit ja herkulliset letut.
M
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Minä laitan 2x desiä maitoa, reilu x desiä vehnäjauhoja, x kpl munia ja sokeria maun mukaan ja ripaus suolaa. Joskus luin jostain että osan nesteestä voisi korvata kivennäisvedellä, jolloin saisi taikinaan kuohkeutta ja täten lättyihin rapeutta, mutta en ole itse kokeillut. Karkeammat vehnäjauhot saattaa myös toimia paremmin.