Lue keskustelun säännöt.
hyvät kokit auttakaa
17.09.2007 |
työpaikkaruokalassa oli paistetun lohen kanssa tosi hyvää kermaviilikastiketta - sinapilla maustettua. Mitä kannattaa lykätä sinapin lisäksi maustteksi sellaiseen, jos yrittäis kotona tehdä? Sitruunamehua, sokeria, suolaa, valkopippuria? Muuta?
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 prk kermaviiliä
1 tl viinietikkaa tai sitruunamehua
1 rkl sinappia
1 tl sokeria
mustapippurirouhetta
tillisilppua
(+ hieman valkosipulia.. antaa kivaa särmää)
Voi olla,e ttä siinä ei kyllä juuri muuta ole ollut kuin PALJON makeaa sinappia.
Kurkkurelishi/kurkkuslaatti on hyvää. Vaikkapa sinappikurkkusalaattia
Koutussa oli laitettu kurpitsasalaattia eli kurpitsakuutioita etikkaliemessä ja etikkakurkkupaloja. ihan sairaan hyvää... Toisin sitä tarjottiin jauhemaksapihvien kanssa.