Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

hyvät kokit auttakaa

Vierailija
17.09.2007 |

työpaikkaruokalassa oli paistetun lohen kanssa tosi hyvää kermaviilikastiketta - sinapilla maustettua. Mitä kannattaa lykätä sinapin lisäksi maustteksi sellaiseen, jos yrittäis kotona tehdä? Sitruunamehua, sokeria, suolaa, valkopippuria? Muuta?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
17.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset


Voi olla,e ttä siinä ei kyllä juuri muuta ole ollut kuin PALJON makeaa sinappia.



Kurkkurelishi/kurkkuslaatti on hyvää. Vaikkapa sinappikurkkusalaattia



Koutussa oli laitettu kurpitsasalaattia eli kurpitsakuutioita etikkaliemessä ja etikkakurkkupaloja. ihan sairaan hyvää... Toisin sitä tarjottiin jauhemaksapihvien kanssa.

Vierailija
2/3 |
17.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei kun yrittämään...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
17.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 prk kermaviiliä

1 tl viinietikkaa tai sitruunamehua

1 rkl sinappia

1 tl sokeria

mustapippurirouhetta

tillisilppua

(+ hieman valkosipulia.. antaa kivaa särmää)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kaksi