Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ilmakuivattua kinkkua pitsaan, kypsennetäänkö se vai tuleeko tuoreena valmiin pitsan päälle?

Vierailija
03.08.2017 |

Miten te teette?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
03.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Tuoreena" kuuman pitsan päälle, ei kannata paistaa uunissa.

Vierailija
2/12 |
03.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen välillä niin, että pienin paloiksi ja paistan pitsan päällä uunissa, välillä laitan raakana kypsän pitsan päälle. Molemmat hyviä, tosi erilaisia tapoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
03.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsennän. Tosi hyvää.

Vierailija
4/12 |
03.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitatteko vielä tällaiseen rucolaa?

Vierailija
5/12 |
03.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekä että, mun mielestä uunin kautta parempi :)

Vierailija
6/12 |
03.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile molempia ja tee niin kuin tykkäät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
03.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuore kinkku 😂

Voi possu-parkaa!

Mutta ihanan kuuloisia pitsoja teillä

Vierailija
8/12 |
03.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä saa raakana syödä. Siinä on trikiiniä ja se aiheuttaa salmonellaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
03.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Körri sallinen kirjoitti:

Ei sitä saa raakana syödä. Siinä on trikiiniä ja se aiheuttaa salmonellaa

Ai, mä syön sitä kyllä aina raakana ja on herkkua.

Vierailija
10/12 |
03.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Molemmin tavoin olen tehnyt. Jos laitat uunin kautta, niin varo kypsentämistä liikaa. Se kun on valmiiksi kuivattua lihaa, niin tulee helposti vain sellainen kova koppura, joka murenee käsiin. 

Tuunaan monesti kaupan pakastemozzarellapitsan ilmakuivatulla kinkulla ja tuoreella rucolalla. Hyvää on :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
03.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku vissiin ei tiedä mitä on "ilmakuivattu kinkku" kun väittää ettei sitä voi syödä raakana.

Meinaat että Italiassa ja Espanjassa paistavat uunissa Parman kinkkua ja Serranon kinkkua...

Vierailija
12/12 |
10.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä ilmakuivatun voi raakana syödä vaikka antipastolautasella. Paistamisen suhteen tarkkana tosiaan, ettei kuiva koppuraksi.

Koivistolta Tampereen Kauppahallista löytyy parhaat ilmakuivatut kinkut ja muitakin leikkeleitä pizzaan.

Saa vielä käsin leikattuna mukaansa.

Lisäinfoa -> https://www.leikkeleliike.com/tuotteet

Helppo löytää -> https://www.leikkeleliike.com/yhteystiedot

https://www.leikkeleliike.com

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan viisi