Ilmakuivattua kinkkua pitsaan, kypsennetäänkö se vai tuleeko tuoreena valmiin pitsan päälle?
Kommentit (12)
Mä teen välillä niin, että pienin paloiksi ja paistan pitsan päällä uunissa, välillä laitan raakana kypsän pitsan päälle. Molemmat hyviä, tosi erilaisia tapoja.
Laitatteko vielä tällaiseen rucolaa?
Sekä että, mun mielestä uunin kautta parempi :)
Kokeile molempia ja tee niin kuin tykkäät.
Tuore kinkku 😂
Voi possu-parkaa!
Mutta ihanan kuuloisia pitsoja teillä
Ei sitä saa raakana syödä. Siinä on trikiiniä ja se aiheuttaa salmonellaa
Körri sallinen kirjoitti:
Ei sitä saa raakana syödä. Siinä on trikiiniä ja se aiheuttaa salmonellaa
Ai, mä syön sitä kyllä aina raakana ja on herkkua.
Molemmin tavoin olen tehnyt. Jos laitat uunin kautta, niin varo kypsentämistä liikaa. Se kun on valmiiksi kuivattua lihaa, niin tulee helposti vain sellainen kova koppura, joka murenee käsiin.
Tuunaan monesti kaupan pakastemozzarellapitsan ilmakuivatulla kinkulla ja tuoreella rucolalla. Hyvää on :)
Joku vissiin ei tiedä mitä on "ilmakuivattu kinkku" kun väittää ettei sitä voi syödä raakana.
Meinaat että Italiassa ja Espanjassa paistavat uunissa Parman kinkkua ja Serranon kinkkua...
Kyllä ilmakuivatun voi raakana syödä vaikka antipastolautasella. Paistamisen suhteen tarkkana tosiaan, ettei kuiva koppuraksi.
Koivistolta Tampereen Kauppahallista löytyy parhaat ilmakuivatut kinkut ja muitakin leikkeleitä pizzaan.
Saa vielä käsin leikattuna mukaansa.
Lisäinfoa -> https://www.leikkeleliike.com/tuotteet
Helppo löytää -> https://www.leikkeleliike.com/yhteystiedot
https://www.leikkeleliike.com
"Tuoreena" kuuman pitsan päälle, ei kannata paistaa uunissa.