Lue keskustelun säännöt.
Hoi sinä, joka olet hyvä leipomaan! Apua kaivataan: kakun reunasta tulee kitkerä
02.08.2017 |
Leivoin tavallisen sokerikakun. Se oli muuten ihan onnistunut, mutta reunat maistuivat kitkerälle. Siis se reuna, joka osuu kakkuvuoan reunaan. Voitelin vuoan maidottomalla margariinilla (en voi käyttää maitoa) ja korppujauhotin sen. Mielestäni kakku ei ollut palanutkaan.
Missä ihmeessä voisi olla vika? Paistoinko kakkua kuitenkin liian kauan? Voiko tämä johtua margariinista tai korppujauhosta? Mitä teen ensi kerralla toisin?
Kommentit (3)
Minä jauhotan aina vehnäjauhoilla vuoan, kun teen kakkua. Kokeile ensikerralla eri margariinia ja normi vehnäjauhotusta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mulla tuli viimeksi kans ktkerä reuna, kun tein tiikerikakkua. Voitelin voilla ja laitoin korppujauhoja. Outoa ja pahaa.
Luultavasti tuo margariini kuten epäilit. Öljyllä tulee myös jännän makuista. Samoin gluteenittomat korppujauhot jättää kamalan maun kakun pintaan. Tosin en ole kokeillut kuin yhtä merkkiä.