Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hoi sinä, joka olet hyvä leipomaan! Apua kaivataan: kakun reunasta tulee kitkerä

Vierailija
02.08.2017 |

Leivoin tavallisen sokerikakun. Se oli muuten ihan onnistunut, mutta reunat maistuivat kitkerälle. Siis se reuna, joka osuu kakkuvuoan reunaan. Voitelin vuoan maidottomalla margariinilla (en voi käyttää maitoa) ja korppujauhotin sen. Mielestäni kakku ei ollut palanutkaan.

Missä ihmeessä voisi olla vika? Paistoinko kakkua kuitenkin liian kauan? Voiko tämä johtua margariinista tai korppujauhosta? Mitä teen ensi kerralla toisin?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
02.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luultavasti tuo margariini kuten epäilit. Öljyllä tulee myös jännän makuista. Samoin gluteenittomat korppujauhot jättää kamalan maun kakun pintaan. Tosin en ole kokeillut kuin yhtä merkkiä.

Vierailija
2/3 |
02.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä jauhotan aina vehnäjauhoilla vuoan, kun teen kakkua. Kokeile ensikerralla eri margariinia ja normi vehnäjauhotusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
02.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla tuli viimeksi kans ktkerä reuna, kun tein tiikerikakkua. Voitelin voilla ja laitoin korppujauhoja. Outoa ja pahaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme viisi