Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leipomisneuvoa

Vierailija
07.07.2017 |

Olen leipurina aika käsi, tai olisko kokematon parempi sana. Joskus kauan sitten olen tehnyt muutaman kakun, ja samalla reseptillä tein nytkin ja tuuppasin uuniin. Nyt en muista pitikö se uunista otettaessa kumota heti kuumana vai antaa vähän jäähtyä. Jomminkummin kävi huonosti ja toisin onnistu mutta en muista kuinka päin se oli. Saa nauraa mut neuvoa pliis.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
07.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna jäähtyä vuoassa noin 15 minuuttia ennen kumoamista.

terveisin leipuri-kondiittori

Vierailija
2/2 |
07.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämmin kiitos neuvosta! Terv. kysyvä ei tieltä eksy 😊

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi neljä