Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kaverin avokadosalaatin salaisuus on kuulemma

Vierailija
03.07.2017 |

raastettu avokadon kuori
olen aina luullut että se on myrkyllistä? käytetäänkö avokadon kuorta yleisestikin ruoissa? luulin että ne on soveliasta heittää roskiin

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
04.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en kuorta käyttäisi, mutta se kivi kuulema on syötävää, mutta en viitsi sitäkään ruveta raastamaan.

Vierailija
2/4 |
04.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Todellisuudessa avokadosta kannattaisi ehdottomasti säästää myös kuoretkin, eikä missään nimessä heittää niitä roskiin. Avokadon kuoret sisältävät lukuisia eri vitamiineja. Itse asiassa 70 prosenttia avokadon aminohapoista piilee nimenomaan hedelmän kuorissa. Avokadon kuoret tekevät hyvää vatsalle ja ehkäisevät muun muassa suoliston tulehduksia, stressiä ja väsymystä. Mikä parasta, kuitupitoisilla kuorilla on todettu olevan myös rasvanpolttoa edistäviä vaikutuksia. Avokadon kuoret ovat turhan sitkeitä sellaisenaan syötäviksi, joten ne kannattaa hienontaa esimerkiksi smoothien tai salaatin joukkoon."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
04.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No toivottavasti oli luomua. En kyllä kuoria käyttäisi mistään ulkomailta tuoduista normikasviksista tai hedelmistä. Ja juu, en syö viinirypäleitä. Ja persikat kuorin.

Vierailija
4/4 |
04.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No toivottavasti oli luomua. En kyllä kuoria käyttäisi mistään ulkomailta tuoduista normikasviksista tai hedelmistä. Ja juu, en syö viinirypäleitä. Ja persikat kuorin.

Toivot kaverin puolesta vai? Eiköhän kaveri voi ihan itse vapaasti päättää syökö kuoria vai ei oli luomua tai ei vaikka sinä et niitä käyttäisikään.