Kumman grillin valitsisit?
3 polttimella, helppo puhdistus irroitettavan pellin ansiosta. https://www.tuontitukku.fi/tuote/kaasugrilli-dallas-3-1-mustang-joka-ko…
Vai neljällä polttimolla mutta puhdistus hankalampaa (pieni kuppi jonne rasva valuu) https://www.tokmanni.fi/grillit-ja-kaasupolttimet/kaasugrilli-4-1-sivup…
Kommentit (14)
Tuossa hintaluokassa ei mitään väliä, kumman valitset.
Vierailija kirjoitti:
En huoli kaasugrilliä, kun grillaan niin grillaan, en keitä.
Tämä mielipiteesi auttoi uskomattoman paljon.
Onko jollakin jompi kumpi näistä? Kehuja/haukkuja?
Mä tykkään hiiligrillistä, mutta jos noista ois valittava niin 3 polttimen grillin. Kaverilla on tommonen kuppi mihin rasvat ratkaisu ja se on ällö ja vaikee puhdistas.
Ota se nelipolttimollinen vaikka kuluttaakin hiukan enempi kaasua.
Tuossa kolmipolttimoisessa se keskimmäinen poltin on juuri paistolevyn ja ritilän välissä, eli se ei oikein toimi kummallekaan.
Se pikkuinen rasvapurkki on muuten kaikkein helpoin ottaa irti ja kaapaista talouspaperilla tyhjäksi, tai jopa sen jälkeen heittää tiskikoneeseen. Polttimoiden päällä olevat suojapellit on usimmiten ne vaikeimmat puhdistaa, joten varmista että ne on sopivan pieniä tiskikoneeseen.
No en kumpaakaan, ei näistä voi antaa ehdotusta kun kumpikin on yhtä huonoja vaihtoehtoja. Osta Weber tai 15e pallogrilli, kummallakin saat 10x paremman lopputuloksen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En huoli kaasugrilliä, kun grillaan niin grillaan, en keitä.
Tämä mielipiteesi auttoi uskomattoman paljon.
Kiitos, jospa älyät jättää virheen tekemättä ja kaasugrillin kauppaan.
Vierailija kirjoitti:
Ota se nelipolttimollinen vaikka kuluttaakin hiukan enempi kaasua.
Tuossa kolmipolttimoisessa se keskimmäinen poltin on juuri paistolevyn ja ritilän välissä, eli se ei oikein toimi kummallekaan.
Se pikkuinen rasvapurkki on muuten kaikkein helpoin ottaa irti ja kaapaista talouspaperilla tyhjäksi, tai jopa sen jälkeen heittää tiskikoneeseen. Polttimoiden päällä olevat suojapellit on usimmiten ne vaikeimmat puhdistaa, joten varmista että ne on sopivan pieniä tiskikoneeseen.
Täysin samaa mieltä, tuo on paras ratkaisu. Meillä se "rasvapurkki" on samanlainen foliorasia mitä grillauksessakin käytetään, rasia roskiin ja uusi tilalle, ei voi helpompaa olla siistiminen. Se on inhottavaa jos ne rasvat on siellä grillissä eikä purkissa.
Ehdottomasti jälkimmäinen, jo senkin takia että siinä on sivupoltin/keitin.
Ulkona on erittäin mielekästä sitten tehdä vaikka munkit kattilassa käryttäen, ei tule katkuja sisälle.
En kumpaakaan, molemmissa valurautaritilät. Mieti niiden puhdistamista, joku rasvakupin tyhjennys on pikku juttu. Emaloitu parempi.
Jätät kummankin kauppaan ja ostat HIILIrillin. Juuh, kaasua saa helpommin säädettyä, mutta miksi et samantien tekisi ruokaa sähköliedellä niin ei tarvitsisi säätää kaasupullojen kanssa?
Jonpi kunpi jahka kaasari on kiinitetynä kylkeen!
Meillä on Weberin 3-polttimoinen kaasugrilli, jossa polttimot ovat pitkittäin, ja siihen on ostettu valurautaritilä. Toinen puolisko on emaloiduilla ritilöillä. Valurautaritilällä saa kunnon paistopinnan lihaan toisin kuin emaloiduilla ritilöillä.
En huoli kaasugrilliä, kun grillaan niin grillaan, en keitä.